zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
2 C
Amsterdam
2.5
(2)

Nationaal Jeugd Instituut heeft nieuwe leiding

lees ook ...

Meer dan 50% inflatie in 2022

Het Algemeen Bureau voor de Statistiek (ABS) heeft vastgesteld dat in december 2022 de inflatie 54.6 procent was. Dit geld niet voor de prijzen in het binnnenland volgens Starnieuws. Deze worden niet ...

Het Nationaal Jeugdinstituut (NJI) dat gefaciliteerd wordt door het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), heeft een nieuwe leiding die bestaat uit Karishma Mathoera als directeur en Mitesh Bhaggoe als onderdirecteur. De overdracht vond plaats op 14 december 2020 onder toezicht van minister Rishma Kuldipsingh en directieleden van het ministerie van AW&J.

Scheidend onderdirecteur van het NJI, Ifuel Alberg, bracht namens voormalig directeur van het NJI Meriam Asodanoe, dank uit aan het personeel voor de goede samenwerking en hoopt deze te continueren onder de nieuwe leiding. Alberg zei zijn volle ondersteuning te geven aan de nieuwe directie en samen te willen werken aan het succes van de jongeren.

Directeur Karishma Mathoera gaf aan dat er een moment van evaluatie plaats zal vinden, zodat het beleid aangepast kan worden waar nodig met de ondersteuning vanuit het ministerie.  Mathoera zei ook zich te zullen inzetten naar verwachting en zorg te zullen dragen voor een betere participatie van jongeren en de aanpak van de jeugdproblematiek.

Minister Kuldipsingh bedankte de scheidende directieleden voor het werk dat verricht is. Verder deed de bewindsvrouw een verzoek aan hen om hun bijdrage te blijven leveren, vooral als het gaat om het delen van de opgedane kennis en ervaring. Na de overdracht bracht Kuldipsingh haar felicitaties uit aan het nieuw directieteam en zei te rekenen op de integriteit en deskundigheid van de nieuwe jonge en dynamische directieleden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNationaal Jeugd Instituut heeft nieuwe leiding