vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nationaal bridge-team Suriname triomfeert landentoernooi op Curaçao

lees ook ...

Koersen omlaag: CBvS deelt driemaal daags koersen via websit...

De Centrale Bank van Suriname publiceert driemaal per dag wisselkoersen op haar website, zoals aangegeven op haar sociale mediakanaal. De bank benadrukt dat zij de wisselkoersen niet...

De Surinaamse Bridgebond (SBB) heeft met succes het vriendschappelijke landentoernooi tegen Curaçao en Nederland op zaterdag afgesloten. Gedurende een week zijn 15 leden van de SBB op Curaçao geweest, waarbij 64 deelnemers deelnamen aan het landenklassement. De gemiddelde score van Suriname over 32 paren was hoger, namelijk 51%, vergeleken met 49% voor de tegenstanders.

In de komende week zullen de Surinaamse bridgers deelnemen aan bridgeactiviteiten in het Bridgecentrum van BC Corsow, waar ze ook enkele technieken van de bridgemate zullen leren.

De SBB is verheugd over de prestaties van het team tijdens het vriendschappelijke bridetoernooi op Curaçao. Het winnen van het landenklassement is een positieve impuls voor het Surinaamse bridge. De bond beschouwt dit als een bevestiging dat de Surinaamse bridgers op internationaal niveau kunnen concurreren.

De bond zal deze prestatie benutten als motivatie om verder te groeien en zich te ontwikkelen. Er zullen meer trainingen en toernooien worden georganiseerd om de Surinaamse bridgers verder te verbeteren. Ook zal worden onderzocht hoe verdere deelname aan internationale toernooien mogelijk is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNationaal bridge-team Suriname triomfeert landentoernooi op Curaçao