Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Natio Suriname wint 3-2 van Leonidas

Geplaatst

op

door

Natio Suriname heeft gisteren in Rotterdam-Schiebroek de wedstrijd tegen RKSV Leonidas gewonnen met 3-2. De voetballers van Suriname hebben hiermee deze trainingscampagne winnend kunnen afsluiten. Natio Suriname wist in de laatste minuten de bevrijdende winnende doelpunt te scoren.

Bondscoach Dean Gorré geeft een samenvattende reactie op de wedstrijden die Natio Suriname tijdens deze oefencampagne in Nederland gespeeld heeft, de waarde van deze trainingscampagne en de voorbereiding op de komende wedstrijden van de Nations league.

De volgende spelers Ronaldo Kemble, Zerguinho Deira en aanvoerder Dimitri Apai geven ook een reactie over deze wedstrijd en op de trainingscampagne wat het voor hun betekend.

Natio Suriname lijkt klaar voor de wedstrijden die zullen volgen in de Concacaf Nations League. De 1st volgende wedstrijd is 5 september tegen Dominica in Guadelope.

Zie hier de interviews met de bovengenoemde sporters.

Suriname

Video Report: Brandpreventie Stichting Bond en Blauw Finaal

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Twaalf finalisten Suripop XXI bekend

Geplaatst

op

door

De Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur, die om de twee jaren het componistenfestival organiseert, heeft de twaalf finalisten bekendgemaakt. Uit de 82 inzendingen zijn de finale composities gekozen door een jury van negen personen.

De twaalf componisten zijn: Nicole Mackintosh (Ete Wan Lesi), Donovan Mahadew (Mi Nanga Yu), Ferdinand Schet (Lobi Pasi No Abi Fara), Hilkia Lobman (Tanpresi), Jennifer Naarden (Uma Prani Yu Rutu), Gino Ammersingh (Lobi Na Wan Wortu), Claude Winnie Dinge (Mi Wani Gwe), Emanuel Sanvisi (Libisma Tu), Rudi en Eunice Fernand (Dja Mi De), Roberto Banel (Mi No Sa Kori Yu), Delceggio Scheineman (Prasoro) en Ricky Cheng-A June/Clint Fazal Alikhan (Swit Tanpe).

De componisten gaan nu met de arrangeur en musical director Ernesto van Dal aan de slag om de arrangementen en opnames van de liederen te doen. Na de afronding van de studio-opnames wordt een aanvang gemaakt met de productie van de videclips. De cd wordt in de eerste week van juni 2020 gepresenteerd, terwijl de gala-avond van Suripop XXI op 1 augustus 2020 wordt gehouden.

Lees verder

Meest gelezen

X