vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Natio is ready voor de wedstrijd met Bermuda

lees ook ...

Majoor R. Samuels neemt over van overste P. Wasimin bij de M...

Het Korps Militaire Politie heeft een nieuwe leiding. Luitenant-kolonel Petrus Wasimin, die 40 jaar gediend heeft in het leger, droeg vol vertrouwen de leiding over aan Majoor Roy Samuels. De nieuwe l...

De WK 2022-kwalificatiewedstrijd tegen Bermuda wordt vrijdag achter gesloten deuren gespeeld. In het Franklin Essed Stadion zal alleen ATV als media aanwezig zijn vanwege de covid-19 maatregelen.

Perschef Henk Donk vindt  de voorbereiding gestaag. “Zeer ontspannen”, ervaart hij de training. De Performance coach Iwan Redan is verantwoordelijk voor het eerste deel van de training om spelers flexibeler en sterker te maken. “Doordat overgrote deel aanwezig is, merk je dat het niveau ontzettend omhoog is geschoten”, aldus Donk. “De spelers zijn zeer gedreven en laten zien wat ze waard zijn.”

Alleen Tjaronn Chery en Kelvin Leerdam ontbreken van de opgeroepen spelers. Donk zegt ook dat bondcoach Gorré zijn strijdplan al klaar heeft liggen voor vrijdag. Suriname mag geen steken laten vallen in deze laatste groepswedstrijden.

Alleen de poulewinnaars mogen door naar de volgende ronde. Een zege op Bermuda zal daarom een vereiste, voor de klapper van 8 juni tegen Canada. Natio  zal twee dagen eerder vliegen naar Chicago. Suriname en Canada hebben beide zes punten uit twee wedstrijden. Het verschil zit hem in het doelsaldo: +9 om +15.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNatio is ready voor de wedstrijd met Bermuda