donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Natin krijgt leslokalen voor hybrid onderwijs

lees ook ...

ABOP en PL gaan samen verkiezing 2025 in

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) en Pertjajah Luhur (PL) hebben reeds besloten met elkaar te blijven samenwerken. Zij gaan samen de verkiezing  van 2025 in. De samenwerking tusse...

Het Natuurtechnisch Instituut (Natin) aan de Jagernath Lachmonstraat heeft 3 leslokalen heringericht gekregen van de Stichting VSH Community Fund voor het verzorgen van ‘hybrid onderwijs’. Dit is een combinatie van fysiek en online onderwijs. Een van de leslokalen is voor docenten ingericht als werklokaal met onder andere laptops, webcams en drawing tablets, terwijl de andere twee leslokalen kunnen worden gebruikt voor ‘online of hybrid’ lessen te verzorgen.

Patrick Healy, CEO van de VSH United Holding, zei dat het project is uitgevoerd ter ere van de gepensioneerde CEO en gewezen RVC-lid Jim Healy jr. Directielid van het Natin, Leandro Soediredjo, gaf aan dat het Natin jaarlijks gemiddeld 400 gekwalificeerde beroepsbeoefenaars aflevert. Soediredjo vond de gift een mooie stap richting onderwijsvernieuwingen en blended learning. Hij sprak de hoop uit dat andere bedrijven het voorbeeld van VSH United zullen volgen.

Minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur noemde de geste enorm belangrijk, omdat die past binnen ons onderwijs. Wij gaan namelijk naar een situatie, waarbij er niet voldoende scholen zijn om iedereen op te vangen. Studenten zullen dus af en toe van huis uit moeten werken, verduidelijkte de minister haar statement dat de gift past binnen ons onderwijs. De minister noemde het initiatief van de Stichting VSH Community Fund een goed voorbeeld van samenwerking en professionalisme.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNatin krijgt leslokalen voor hybrid onderwijs