woensdag 29 november 2023
24.2 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Naresh Algoe nu ook substituut-griffier parlement

lees ook ...

Japanse financiële injectie voor vernieuwing pompgemalen Gro...

Op dinsdag 21 november 2023 heeft minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken zich persoonlijk georiënteerd bij de cruciale pompgemalen van de Sommelsdijckskreek en Drambrandergracht. Tijdens deze in...

Naresh Algoe is dinsdag in De Nationale Assemblee (DNA) beedigd als substituut-griffier. De vicevoorzitter van het parlement, Dew Sharman, spreekt van een bijzondere dag. Algoe is jurist en bestuurskundige en vanaf 2011 verbonden aan DNA. Bovendien is hij ook erg internationaal georiënteerd. De fractieleiders van de verschillende politieke partijen deden hun felicitaties.

Asiskumar Gajadien, fractieleider van de VHP, gaf aan dat er nimmer getwijfeld is bij de benoeming. Hij gelooft dat Algoe het allerbeste zal presenteren. Melvin Bouva, waarnemend fractieleider van de NDP, gaf aan dat hij blij is dat de stap eindelijk genomen is en geeft aan dat er met veel overtuiging is gewerkt aan de benoeming van Algoe.

Het was nodig om de ambtelijke leiding van het parlement te versterken met jong en fris kader. Namens de regering deed minister Marie Levens de felicitaties aan de nieuwbakken substituut-griffier.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNaresh Algoe nu ook substituut-griffier parlement