zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Narcotica Brigade arresteert cocaïne verdachten op luchthaven Suriname

lees ook ...

Verhoging Entry Fee leidt tot verontwaardiging bij Surinaams...

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) uit haar verontwaardiging over het eenzijdige besluit van het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking om he...

Afgelopen zaterdag heeft het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team) op de Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname een 41-jarige Braziliaanse man gearresteerd. De man werd betrapt met iets meer dan één kilogram cocaïne, die in beslag is genomen.

De Braziliaanse man was van plan om naar Brazilië te vertrekken toen hij werd aangehouden. Tijdens de visitatie werden meerdere cocaïnebolletjes in zijn onderbroek gevonden en in beslag genomen.

Kort daarna werd ook een 29-jarige taxichauffeur, die de man had afgezet op het terrein van de luchthaven, gearresteerd. Deze eveneens Braziliaanse taxichauffeur werd samen met zijn landgenoot en de drugs overgedragen aan de Surinaamse Narcotica Brigade.

Beide mannen zijn in hechtenis genomen in afwachting van verder onderzoek. De Narcotica Brigade zal de zaak verder onderzoeken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNarcotica Brigade arresteert cocaïne verdachten op luchthaven Suriname