maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Nachtelijke verkeersramp: motorrijder overlijdt na aanrijding met bromfietser

lees ook ...

Bestemming inboedel voormalig Hotel Babylon

Het voormalig Hotel Babylon met inboedel is overgekocht door het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken met inboedel. Deze inboedel heeft nog geen bestemming gekregen. De bewindsman zegt...

Afgelopen nacht is een trieste wending genomen in het verkeer, toen motorrijder P.R. (32) zijn leven verloor op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dit tragische voorval volgde op een aanrijding met een bromfietser.

De fatale botsing vond plaats op de Leo Eliazerstraat, kort voor 22.20 uur gisteravond. Zowel de motorrijder als de bromfietser werden met spoed naar de SEH gebracht. Helaas heeft de motorrijder zijn verwondingen niet overleefd.

De politie van Flora heeft de taak op zich genomen om het incident te onderzoeken. Zoals gebruikelijk zal het lichaam van de overledene in beslag worden genomen voor obductie, als onderdeel van het onderzoek.

Met het droevige nieuws van het overlijden van de motorrijder stijgt het aantal verkeersslachtoffers voor dit jaar naar 8.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNachtelijke verkeersramp: motorrijder overlijdt na aanrijding met bromfietser