zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Nachtelijke brand verwoest woning en voertuig in Wanica; Familie Dakloos

lees ook ...

Patricia Sabajo ziet af van juridische strijd tegen dorpshoo...

Het conflict rondom de leiderschapstitel in het Inheemse dorp Powakka heeft een wending genomen. Voormalig dorpshoofd Merian (Patricia) Sabajo heeft besloten haar juridische strijd tegen het huidige d...

Een laagbouwwoning aan de Zuurzakweg te Santo Boma in het district Wanica is volledig afgebrand, samen met een voertuig dat in de garage stond geparkeerd. De vrouw des huizes liep brandwonden op aan haar rug toen ze probeerde spullen, waaronder een gasfles, uit het brandende huis te halen.

Als gevolg van de brand zijn de vader, moeder en twee tienerdochters dakloos geworden. Ten tijde van de brand waren de moeder en haar dochters in de woning aanwezig. De moeder is voor behandeling op eigen gelegenheid naar de RGD-poli gebracht. Hoewel het huis tegen brand verzekerd was en aangesloten was op het elektriciteitsnet, kon de brand niet worden voorkomen.

De oudste dochter bevond zich in de woonkamer toen ze plotseling vlammen uit de slaapkamer van haar jongere zus zag komen. Er werd geprobeerd om het vuur te blussen, maar dit mocht niet baten. De brandweer werd ingeschakeld en slaagde erin om het vuur te blussen, maar helaas ging de inboedel verloren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNachtelijke brand verwoest woning en voertuig in Wanica; Familie Dakloos