woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Naam minister Ramdin wordt misbruikt via social media

lees ook ...

Promised fuel subsidy failed to materialize

  It was indicated a few months ago that Oli Moni (Oil Money)would be launched on September 1. This fuel subsidy known as Olie Moni is to accommodate the middle class but it has not yet been m...

De naam van minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) wordt via social media misbruikt. Het is gebleken dat kwaadwilligen regelmatig nieuwe fake accounts aanmaken op media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn waarbij de naam van de minister wordt gebruikt om mensen te lokken om financiële transacties te plegen. Via deze accounts worden eveneens willekeurige mensen benaderd voor de ontwikkeling van projecten en/of bedrijven.

Verder wordt het ministerie van BIBIS ook benaderd door individuen die, afgaande op de nepberichten, verdere informatie wensen over de aanbiedingen en projecten. De samenleving wordt verzocht, bij het aantreffen van de nep profielen, deze onmiddellijk te rapporteren bij de betreffende sociale media als te zijnde ‘Fake’.

Minister Ramdin distantieert zich van elke gedane belofte of communicatie via deze fake accounts. Hij doet een dringend beroep op de gemeenschap in zowel Suriname als het buitenland om steeds de correcte officiële procedures te handhaven en om niet in te gaan op deze malafide aanbiedingen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNaam minister Ramdin wordt misbruikt via social media