zondag 16 juni 2024
28 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Naam minister Ramdin wordt misbruikt via social media

lees ook ...

EBS-medewerkers eisen actie: onrust over ontslag en cao-onde...

De leden van de bond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS) hebben zich vanmorgen verzameld bij de elektriciteitscentrale aan de Saramaccastraat. Na een algemene ledenvergadering van de OWO...

De naam van minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) wordt via social media misbruikt. Het is gebleken dat kwaadwilligen regelmatig nieuwe fake accounts aanmaken op media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn waarbij de naam van de minister wordt gebruikt om mensen te lokken om financiële transacties te plegen. Via deze accounts worden eveneens willekeurige mensen benaderd voor de ontwikkeling van projecten en/of bedrijven.

Verder wordt het ministerie van BIBIS ook benaderd door individuen die, afgaande op de nepberichten, verdere informatie wensen over de aanbiedingen en projecten. De samenleving wordt verzocht, bij het aantreffen van de nep profielen, deze onmiddellijk te rapporteren bij de betreffende sociale media als te zijnde ‘Fake’.

Minister Ramdin distantieert zich van elke gedane belofte of communicatie via deze fake accounts. Hij doet een dringend beroep op de gemeenschap in zowel Suriname als het buitenland om steeds de correcte officiële procedures te handhaven en om niet in te gaan op deze malafide aanbiedingen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNaam minister Ramdin wordt misbruikt via social media