maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
2.5
(2)

N.V. Gudrun wordt is wegens omstandigheden gesloten

lees ook ...

BGVS reageert op bekendmaking schaarste aan anesthesie medic...

De Vereniging van Anesthesiologen Suriname heeft bekend gemaakt dat essentiële anesthesie medicatie, niet in voorraad is. Het BGVS deelt in verband met het bericht van boven genoemde vereniging, het v...

Na zeventien jaar is de juwelierszaak van Gudrun de Vries gesloten. De eigenaresse heeft meegedeeld dat de sluiting niets te maken heeft met de financiele crisis of de pandemie. Zij heeft een keus moeten maken tussen haar bedrijf en de gezondheid van haar elfjarige zoon.

“Ik heb ongeveer zes weken geleden ontdekt dat mijn zoontje diabetes type 1 heeft. Dat was vrij plotseling en hij moest acuut opgenomen worden”, verklaart zij. Dit is een chronische  auto-immuunziekte. De gezondheidszorg op dit gebied is vele stappen verder in Nederland, dan in Suriname volgens deze moeder, dus sloot zij haar juwelierszaak(N.V. Gudrun) en vertrok.

De zaak stond bekend om de exclusieve collecties aan zoetwaterparels en edelstenen. Haar assortiment bestond uit eigen ontwerpen en ingekochte sieraden.  “Ik heb alles ‘on hold’ gezet, totdat mijn kind geaard is, zichzelf gevonden heeft en goed functioneert. Pas dan kan ik verder over de toekomst nadenken,” laat de ondernemer weten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameN.V. Gudrun wordt is wegens omstandigheden gesloten