dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
2.5
(2)

N.V. Gudrun wordt is wegens omstandigheden gesloten

lees ook ...

GBB reikt 466 grondpapieren uit te Goede Verwachting

Er zijn door het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB), woensdag, in totaal 466 grondpapieren uitgereikt aan bewoners te Goede Verwachting. Na lang wachten hebben de bewoners van dit gebied, m...

Na zeventien jaar is de juwelierszaak van Gudrun de Vries gesloten. De eigenaresse heeft meegedeeld dat de sluiting niets te maken heeft met de financiele crisis of de pandemie. Zij heeft een keus moeten maken tussen haar bedrijf en de gezondheid van haar elfjarige zoon.

“Ik heb ongeveer zes weken geleden ontdekt dat mijn zoontje diabetes type 1 heeft. Dat was vrij plotseling en hij moest acuut opgenomen worden”, verklaart zij. Dit is een chronische  auto-immuunziekte. De gezondheidszorg op dit gebied is vele stappen verder in Nederland, dan in Suriname volgens deze moeder, dus sloot zij haar juwelierszaak(N.V. Gudrun) en vertrok.

De zaak stond bekend om de exclusieve collecties aan zoetwaterparels en edelstenen. Haar assortiment bestond uit eigen ontwerpen en ingekochte sieraden.  “Ik heb alles ‘on hold’ gezet, totdat mijn kind geaard is, zichzelf gevonden heeft en goed functioneert. Pas dan kan ik verder over de toekomst nadenken,” laat de ondernemer weten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameN.V. Gudrun wordt is wegens omstandigheden gesloten