zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(2)

Muziek maken op afstand

lees ook ...

Newmont Suriname heeft monitoringscommissie gericht op veili...

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) heeft donderdag een tripartiete monitoringscommissie gericht op de veiligheid, gezondheid en het welzijn van werknemers bij N...

Er is een cover uitgebracht. ‘Jeevan’ is het resultaat van een samenwerking tussen de Surinaamse  Nisha Madaran en Indroniel, een Nederlandse Hindizanger. Niet  omdat  men niet mag reizen, kan er geen muziek worden gemaakt. De sleutel is improvisatie.

Het team van Indroniel heeft Nisha erbij gehaald, om de cover waarmee hij bezig was samen te voltooien. Beide artiesten hebben  hun zanggedeelte in eigen land opgenomen. Dansers zijn erbij gehaald. In Suriname is dit goed gelukt, maar dit deel ging in Nederland moeilijk vanwege de strenge lockdown op dat moment. Het resultaat is een prachtig modern Hindi-nummer in een modern jasje.

Een uitdaging is het geweest voor Nisha Madaran. Toch heeft zij de samenwerking als positief ervaren. Ze vindt Indroniel een goede zanger. Ook Indroniel wilde altijd al samenwerken met Nisha Madaran. De Surinaamse zangeres gaat gewoon door met het uitbrengen van eigen nummers en ander muziek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMuziek maken op afstand