donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
0
(0)

Mungra Medisch Centrum heeft interim-managementteam

lees ook ...

Wereldwaterdag belicht noodzaak voor duurzaam waterbeheer in...

Op vrijdag 22 maart, Wereldwaterdag, vestigt Suriname de aandacht op het cruciale belang van water en het bewustzijn rondom waterbeheer. Dit jaar ligt de focus van het ministerie van Natuurlijke Hulpb...

Er is door het ministerie van Volksgezondheid een interim-managementteam geïnstalleerd voor het Mungra Medisch Centrum (MMC). De bedoeling is dat dit team ondersteuning zal bieden aan de directie. Eerder dit jaar is er een doorlichting geweest bij het MMC door een crisisteam, waarna het doorlichtingsrapport is doorgenomen met president Chandrikapersad Santokhi.

Aan de hand van de aanbevelingen en doelen die zijn vastgesteld in dit rapport is er besloten om een interim-managementteam te installeren voor 3 maanden. Zij zullen onbezoldigd hun werkzaamheden verrichten. Het team zal samen met de directeur van het Mungra Medisch Centrum, Shaista Abdul, de komende 3 maanden trachten deze zaken te realiseren.

In het interim-managementteam zitten Rawien Changoer, Mark Rommy, Mahinder Sewgobind en Shaista Abdul. Het team heeft als adviseurs Glenn Oehlers en Rakieb Kodabux namens het Kabinet van de President.

De komende periode zal er gewerkt worden om de knelpunten binnen het ziekenhuis zoveel mogelijk te verlichten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMungra Medisch Centrum heeft interim-managementteam