vrijdag 27 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(2)

Multidisciplinaire inspecties in Suriname gaan onverkort door

lees ook ...

Chinese handelsvereniging schenkt goederen aan Sociale Zaken...

In het kader van de viering van het Chinees nieuwjaar heeft de Zhe Jiang handelsvereniging op dinsdag 17 januari jongstleden goederen aan het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting geschonke...

De inspectie op bedrijven door het multidisciplinaire clusterteam gevormd door 6 ministeries in het kader van de controle en naleving van de Covid-19 protocollen, gaat onverkort door. Ingaande 24 december, gelden de wederom door de regering aangescherpte maatregelen. 

Conform de mededelingen geldt dat alleen de essentiële diensten, door de regering genoemd, diensten mogen aanbieden. Tegen de bedrijven die niet behoren tot de essentiële diensten en toch open zijn voor het publiek, zullen er maatregelen getroffen worden en eventueel worden overgegaan tot het intrekken van de vergunning.

Ook zijn uitvaartbedrijven verplicht contact te maken met het Clusterteam die de nabestaanden zal begeleiden, aan de hand van de Covid-19 preventie protocollen voor uitvaarten.

De afgelopen dagen zijn er maatregelen getroffen tegen bedrijven die de Covid-19 protocollen niet (voldoende) naleven. Dit om de verspreiding van het virus te beperken en zorg te dragen voor veilige werkomstandigheden.

De clusterinspectie worden gedaan  door de Arbeidsinspectie,  het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), de Economische Controledienst (ECD), het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Justitie en Politie en de Bestuursopzichters van de districtscommissaris.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMultidisciplinaire inspecties in Suriname gaan onverkort door