zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Mulo Hockeystraat krijgt PPE van SEWA INTERNATIONAL

lees ook ...

Santokhi: “Surinaamse economie op de goede weg om weer...

President Chandrikapersad Santokhi heeft in De Nationale Assemblee gesproken over de koersontwikkeling en de financieel-economische hervormingen die nodig waren om de Surinaamse economie te transforme...

Stichting Sewa International heeft persoonlijke beschermings middelen geschonken aan MULO Hockeystraat in het kader van de covidpandemie. “Ondanks de stichting al programma’s heeft uitgestippeld, heeft zij een uitzondering gemaakt voor de school om een donatie te doen.”

Furnen Kofie nam als jongerenwerker het initiatief om vanwege de sociale aard van de stichting, bij Sewa International Suriname aan te kloppen voor Covid PPE voor Mulo Hockeystraat. “Als jeugdwerker voel ik mij verplicht om in het belang van de jongeren te werken”, zegt Kofie. Kofie vindt dat hij als jongerenwerker, erop toe moet zien dat jongeren in zijn ressort zich veilig voelen op school. “Door middel van deze donatie kan verdere verspreiding worden voorkomen.”

De donatie van stichting Sewa internationaal Suriname bestaat uit: 3.000 mondkapjes, 480 flessen handsanitizers, 180 flessen handzeep. Stichting Sewa International Suriname is een sociaal maatschappelijke non-profit organisatie. Het nobele principe van deze organisatie is, het dienen van de mensheid zonder enige vorm van discriminatie, zonder iets voor terug te ontvangen of het eigenbelang na te streven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMulo Hockeystraat krijgt PPE van SEWA INTERNATIONAL