dinsdag 25 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
2
(1)

Mr Tropical beauty bezoekt de VP

lees ook ...

Mr Tropical Beauty Suriname, Damiendo Plein, bracht op 05 october met zijn moeder, Johanna Pinas, een kennismakingsbezoek aan Vice President (VP) Ronnie Brunswijk. Bij het laatste gehouden TBS-contest op 30 april 2022 in hotel Torarica, werd Plein de winnaar en werd voor één jaar gekroond.

Met zijn bezoek aan de VP poogt hij onder meer jongeren van achtergestelde buurten te stimuleren om te blijven streven naar topprestaties. De VP heeft hem opgeroepen een praktisch voorbeeld te blijven voor de Surinaamse jeugd. Plein zit in het Platform ‘Youth should say no to drugs’ en wil vandaaruit jongeren bereiken.

In 2019 vertegenwoordigde Plein Suriname en werd winnaar tijdens een contest op Barbados. Hij zal Suriname in oktober 2022 vertegenwoordigen in Turkije, bij de contest voor Top Model Universe. Omdat er van overheidswege geen financiële steun verleend kan worden voor zijn voorgenomen trip, zal VP Brunswijk een eigen bijdrage leveren. Volgend jaar juni wenst Plein in Polen te zijn voor deelname aan het Mister Supra contest.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMr Tropical beauty bezoekt de VP