donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
4.5
(2)

Moussi Issa zegt Grantangi aan zorghelden

lees ook ...

Support for Suriname’s journalism from the Netherlands...

From April 1 of the following year, journalists from Surinamese media may apply for funds to do research. A fund will be established to provide financial assistance to journalists in Suriname. Over th...

Het Regionaal Ziekenhuis Wanica waar veel covidpatiënten gepleegd zijn geworden heeft donderdag jongstleden uit handen  van Robbert Issa en dochters Isabel en Tanisha van het welbekende Surinaamse familiebedrijf Mousi Issa, het schilderij ‘Grantangi’ van kunstschilder Ray Daal in ontvangst mogen nemen.

De gift werd gedaan in verband met de 85ste verjaardag van het familiebedrijf. Hiermee zegt de familie ‘Grantangi’ aan het zorgpersoneel voor alles wat ze voor de samenleving doen. Dezelfde dag kregen De Medische Zending en ‘s lands Hospitaal ook een reproductie en de volgende week krijgen het Academisch Ziekenhuis, het Diaconessenhuis, het St. Vincentius ziekehuis te Paramaribo en het Mungra Medisch Centrim in Nickerie ook een ‘Grantangi’ schilderij van de familie Issa.

De aanleiding tot dit gebaar zegt Robbert Issa, is het schilderij ‘Grantangi’ van kunstschilder Ray Daal en het daarop geïnspireerde lied van Ruben del Prado. Als extraatje zal al het zorgpersoneel alsook al het andere personeel van de instellingen die het Grantangischilderij mochten ontvangen, het hele jaar 2021 met hun ziekenhuis ID 10 procent korting krijgen bij Moussi Issa Paramaribo en Nickerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoussi Issa zegt Grantangi aan zorghelden