donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
17 C
Amsterdam
0
(0)

Motorrijders ernstig gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Nickerie

lees ook ...

CEO Willem Van der Jagt Optimistisch over SEOGS 2024

Willem Van der Jagt, CEO van Mines Services Suriname, kijkt met hoge verwachtingen uit naar de Suriname Energy Oil and Gas Summit and Exhibition (SEOGS 2024). Tijdens dit evenement zal Van d...

Twee motorrijders, E.K. (48) en J.K. (56), raakten zwaar gewond na een botsing met een vrachtwagen op zaterdagochtend 2 september 2023. Het ongeval vond plaats bij de Middenstandspolder in het district Nickerie. Na melding van het ernstige ongeval met persoonlijke letsels, bezocht de politie van het politiebureau Wageningen de locatie voor onderzoek.

Bij aankomst op de plaats van het incident werden de twee motorrijders, E.K. en J.K., die familie van elkaar zijn en bewusteloos waren, op de weg aangetroffen. Ze werden per ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) vervoerd voor medische behandeling. Het politieonderzoek heeft aangetoond dat de twee motorrijders vanuit Paramaribo richting Nickerie reden.

Ter hoogte van de Middenstandspolder was de vrachtwagenbestuurder, G.J. (66), bezig met gras maaien langs de weg. Op een bepaald moment draaide G.J. zijn pick-up om terug te keren naar Wageningen. Tijdens deze manoeuvre stak hij dwars over de weg, waardoor de twee motorrijders in botsing kwamen met het vrachtwagen.

Beide motorrijders liepen ernstige verwondingen op en werden door twee passerende verpleegkundigen in stabiele toestand gebracht voordat ze met de ambulance naar MMC werden gebracht. Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder, G.J. (66), die nuchter was, is ingevorderd in afwachting van het verder onderzoek. Het onderzoek naar dit ongeval wordt voortgezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMotorrijders ernstig gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Nickerie