woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Motor Surveillance Dienst krijgt 13 leden erbij

lees ook ...

Tweede editie Designer Fashion Night

Iraida Rijker van IBA Events & Consultancy heeft een passie voor mode, kunst, cultuur en muziek. Ze gelooft dat cultuur bindt. Reden genoeg voor haar om een tweede Designer Fashion Night te organi...

Minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi werkt samen met de Motor Surveillance Dienst in het kader van operatie Veilig Suriname om te komen tot verbetering van de verkeershandhaving in Suriname

 Inspecteur van Politie H. Sussenbach heeft zich ingezet om 13 medewerkers op te leiden tot motorrijder. Het categorie A rijbewijs hebben zij behaald, en zij beheersen nu ook de vaardigheden van het surveilleren op de motorfiets.

Ook twintig motorfietsen zijn rijklaar gemaakt, zodat de politie zichtbaarder is. Verder werkt het korps er naartoe om digitale snelheidsmeters te kunnen inzetten, zodat het probleem van rijden boven de maximale snelheid kan worden aangepakt.

Hiermee hoopt de minister van Juspol antwoord te hebben gegeven op de maatschappelijke behoefte aan meer veiligheid  in het verkeer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMotor Surveillance Dienst krijgt 13 leden erbij