Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Motor Surveillance Dienst beboet 415 verkeersovertreders

Geplaatst

op

door

Autobestuurders nemen het niet zo nauw met de verkeersregels. Dit blijkt uit het aantal boetes dat is uitgeschreven. Binnen een week heeft de Motor Surveillance Dienst (MSD) 415 verkeersovertreders beboet. Vijf automobilisten hebben het zelfs te bont gemaakt, dat hun rijbewijzen zijn ingevorderd.  Ze hebben namelijk het gaspedaal veels te diep ingedrukt tijdens het rijden.

Andere verkeersovertredingen, waarvoor personen in de periode 7 tot en met 13 juli een boete opgelegd hebben gekregen zijn: rijden zonder een veiligheidsgordel om (20), rijden zonder een rijbewijs (13), het negeren van het verbod links of rechts afslaan (96), het niet laten keuren of herkeuren van hun motorrijtuigen (12) en het voertuig niet verzekerd (12).

De politie doet een beroep op automobilisten om de verkeersregels in acht te nemen. Veilig verkeer een zaak van u en de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Brandpreventie Stichting Bond en Blauw Finaal

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Twaalf finalisten Suripop XXI bekend

Geplaatst

op

door

De Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur, die om de twee jaren het componistenfestival organiseert, heeft de twaalf finalisten bekendgemaakt. Uit de 82 inzendingen zijn de finale composities gekozen door een jury van negen personen.

De twaalf componisten zijn: Nicole Mackintosh (Ete Wan Lesi), Donovan Mahadew (Mi Nanga Yu), Ferdinand Schet (Lobi Pasi No Abi Fara), Hilkia Lobman (Tanpresi), Jennifer Naarden (Uma Prani Yu Rutu), Gino Ammersingh (Lobi Na Wan Wortu), Claude Winnie Dinge (Mi Wani Gwe), Emanuel Sanvisi (Libisma Tu), Rudi en Eunice Fernand (Dja Mi De), Roberto Banel (Mi No Sa Kori Yu), Delceggio Scheineman (Prasoro) en Ricky Cheng-A June/Clint Fazal Alikhan (Swit Tanpe).

De componisten gaan nu met de arrangeur en musical director Ernesto van Dal aan de slag om de arrangementen en opnames van de liederen te doen. Na de afronding van de studio-opnames wordt een aanvang gemaakt met de productie van de videclips. De cd wordt in de eerste week van juni 2020 gepresenteerd, terwijl de gala-avond van Suripop XXI op 1 augustus 2020 wordt gehouden.

Lees verder

Meest gelezen

X