dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Motivatiesessies op GLO, MULO en Middelbare scholen

lees ook ...

Gajadien pleit voor ordening goudsector

 VHP-fractieleider Asiskumar Gajadien pleit in een gesprek met TBN Prime Alert  voor ordening van de goudsector. Als de wetgeving aangepast wordt zal het land er voordeel aan hebben. Volgens de volksv...

De organisatie AllForOneSuriname heeft op 07 juni twee motivatie sessies in het district Nickerie uitgevoerd in samenwerking met districtscommissaris Senrita Gobardhan, DNA-lid Niesha Jhakry en kapitein Shyam Manniesingh van het nationaal leger. Het gaat om Mulo Henar en de L.B. Sitalsingschool.

Van het Nationaal Leger waren verder aanwezig: Majoor D. Ramnath (hoofd G4), de eerste luitenants A. Seetal en S. Sodinomo. De motivatiesessie zijn volgens de schoolleiders nuttig, daar het een belangrijke factor is bij het behalen van succes en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Tevens helpt het de leerlingen bij het identificeren van hun doelen en het ontwikkelen van positieve denkpatronen.

Kapitein S. Manniesingh en eerste luitenant S. Pique hielden op 09 juni op de Pandit Ramadharschool een voorleesdag en motivatiesessie. voor de leerlingen van leerjaar 7 en 8. De studenten van Het Natuurtechnisch Instituut (NATIN) kregen op 15 juni een motivatiesessie en de leerlingen van de I.P.J Berkenveldschool waqren op 16 juni aan de beurt.

Naast de legervertegenwoordigers, kapitein S. Manniesingh en eerste luitenant S. Sodinomo, was ook de onderwijsgevende Vanessa Somohardjo aanwezig om de studenten toe te spreken. Het hoofdonderwerp was zelfmoord.

Kapitein Manniesingh gaf aan dat zelfmoord een hart verscheurende realiteit is en hij zei het jammer te vinden dat wanhopige mensen deze onomkeerbare beslissing nemen. “We kunnen het voorkomen door oprecht naar elkaar te luisteren en ondersteuning te bieden”, stelde hij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMotivatiesessies op GLO, MULO en Middelbare scholen