zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(3)

Morgen bevorderingen politieambtenaren

lees ook ...

Registratie gratis schoolvervoer in volle gang

De registratie voor het schoolvervoer bij de afdeling Vervoer van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) aan de Jessurunstraat is in volle gang. Leerlingen, studenten en leerkrac...

Morgen vinden de bevorderingen in diverse rangen bij het Korps Politie Suriname (KPS) plaats. Er zullen ook enkele bijzondere bevorderingen plaatsvinden. Het is de bedoeling om alle achtergehouden resoluties in orde te maken zodat het korps volgend jaar met een schone lei kan beginnen.

De Politieacademie hoofdinspecteurs zullen in een naast hogere rang worden bevorderd, namelijk tot commissaris van politie. Inspecteurs met twee sterren (2e klasse) krijgen morgen hun derde ster (1e klasse) en inspecteurs met 1 ster krijgen hun tweede ster. Ook de onderinspecteurs met 25 dienstjaren zullen vanaf morgen een ster op hun schouders dragen.

Acht personen zullen bevorderd worden tot commissaris. Die zijn: Judith Dragtenstein, Orlando Jacott, Hemantkoemar Sardjoe, Humphrey Naarden, Regene Doua, Widwatie Randjitsing, Iwan Bruce en Rambharos.

Verder worden 65 leden van het IPO Collectief bevorderd tot inspecteurs van politie 1e klasse (derde ster). Tien politieambtenaren komen in aanmerking voor een bijzondere bevordering, 18 onderinspecteurs worden morgen inspecteurs van politie 3e klasse en 14 inspecteurs worden inspecteurs van politie 2e klasse.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMorgen bevorderingen politieambtenaren