vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
5
(1)

Morgen Assemblee vergadering grondconversie door Assemblee

lees ook ...

NDP: eenheid en saamhorigheid blijvend verbinden

Het kleurrijke Holi-festival, dat de komst van de lente viert, is opgedeeld in twee belangrijke delen: Holika Dahan en Rangwali Holi. Holika Dahan, ook wel bekend als de verbranding van Holika, vindt ...

Er zijn door De Nationale Assemblee (DNA) een aantal openbare vergaderingen uitgeschreven voor dinsdag 25 januari. Op 18 januari zou het parlement bijeenkomen om de verdaagde vergadering van 13 januari over de actuele covidsituatie in het land te bespreken. Deze vergadering ging echter niet door omdat een aantal parlementariërs besmet was en anderen zich in quarantaine bevonden.

Vanmiddag was er een huishoudelijke vergadering, terwijl er vanmorgen twee commissievergaderingen waren. Voor morgen is de verdaagde covidvergadering als eerste op agenda om 11.00 uur. De regering zal antwoorden op vragen van DNA-leden.

Om 13.00 uur staat de naturalisatiewet op schema voor het verlenen van de Surinaamse nationaliteit aan Holder Hezron Mark en 54 anderen. Om 15.00 uur staat de behandeling van grondconversie, op het programma. Hiervoor moet het Decreet Uitgifte Domeingrond gewijzigd worden. Voor deze wetswijziging is men binnen de regering ook niet op een lijn. Tenslotte om 17.00 uur wil het parlement gaan vergadering over de wijzigingen in de Rijwet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMorgen Assemblee vergadering grondconversie door Assemblee