dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Moordenaar van de 21-jarige J. M, ingesloten

lees ook ...

Newmont Suriname betuigt medeleven na tragisch mijnbouwongev...

Newmont Suriname heeft met grote verslagenheid kennisgenomen van het tragische mijnbouwongeval dat op maandag 20 november plaatsvond in het kleinschalige mijnbouwgebied te Matawai in Brokopondo en in ...

De voortvluchtige dader van de gisteren gepleegde moord op zijn vriendin, Murtle Jenti, is door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Recherche van Regio Midden (RRM) vandaag, vrijdag 23 december op het woonadres van zijn biologische vader aan de Monplasairweg aangehouden en in de boeien geslagen.

De verdachte bracht op donderdag 22 december zijn 21 jarige vriendin Jentie Murtle middels steekverwondingen om het leven. De wetsdienaren deden de Monplasairweg aan, na een melding dat Junior zich op dat adres bevond. Bij aankomst van de politie hield de voortvluchtige verdachte zichzelf schuil in een bosschage en poogde zelfmoord te plegen door zichzelf met een scherp voorwerp steekverwondingen toe te brengen in zijn borststreek.

Bij zijn aanhouding ging hij tekeer en ondanks zijn steekverwondingen wilde Junior de politie met het scherp voorwerp aanvallen. Hierdoor waren de wetsdienaren genoodzaakt vuurwapengeweld aan te wenden en heeft Junior daarbij een schotverwonding opgelopen. De verdachte werd per ontboden ambulance ter verpleging afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het academisch Ziekenhuis Paramaribo waar hij onder politiebewaking in de ziekeninrichting is opgenomen en verkeert buiten levensgevaar verkeert.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte Junior na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoordenaar van de 21-jarige J. M, ingesloten