donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

Moordenaar Sumantha Bansi krijgt 15 jaar cel

lees ook ...

Training in Nickerie versterkt Waterschappen: LVV en ROS bun...

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft in samenwerking met het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) en met ondersteuning van de IICA Project Uitvoering (PEU) een...

In de zaak van de moord op de 22-jarige Sumanta Bansi heeft de rechter vonnis gewezen. Er is sprake van doodslag. De moordenaar Manodj B. werd gisteren veroordeeld tot een celstraf van 15 jaar met aftrek van de tijd in voorarrest voor doodslag. De moeder van het slachtoffer vindt dit onvoldoende voor een dubbele moord en het leed dat de familie is berokkend.

Sumanta Bansi is sinds 2018 verdwenen. Gebleken is dat het slachtoffer eerst werd doodgestoken en daarna in Hoorn begraven om het lichaam te verbergen. Bansi logeerde in de woning van Manodj B. Zij raakte van hem zwanger, maar zij waren het niet eens over een abortus, waardoor de dader de hand sloeg aan Bansi. Hij heeft geruime tijd alle betrokkenheid ontkend, totdat hij door de mand viel en eindelijk in 2022 toegaf.  Daarna toonde hij de politie waar het stoffelijk overschot begraven lag.

De moeder van het slachtoffer is niet te spreken over de mate van straf, die de dader kreeg. Zij ziet de straf graag veranderen in levenslang, omdat er sprake is van een dubbele moord. De dader was ervan bewust dat de dame zwanger was. Deze situatie heeft de familie van het slachtoffer veel leed bezorgd en zeker het leven van de moeder ontwricht. De moeder gaat de strijd verder aan met haar advocaten.

Bron:Ampies Broadcasting Corporation

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoordenaar Sumantha Bansi krijgt 15 jaar cel