zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
4
(6)

De moordenaar van Slivien Ritfeld

lees ook ...

Vernieling leidt tot nieuwe aanhouding voor recent vrijgelat...

V.A. (47), die recentelijk uit de gevangenis is vrijgelaten, is opnieuw gearresteerd en in hechtenis genomen wegens vernieling van een woning. De politie van Livorno heeft haar in hechtenis genomen na...

Het volgende bericht rouleert op social media. Soms zijn deze berichten gedeeltelijk waar, maar vaak is het de naakte waarheid. Het gaat over Slvien Ritfeld, eigenaar van club Satchmo en het bericht is gericht aan zijn familie waarvan we de naam hebben weggelaten.

…………..,
Allereerst wenst ik U heel veel sterkte met het verlies van uw………. Ongelooflijk en triest dat Sil op zo’n wijze aan zijn einde is gekomen. Het heeft mijn wenkbrauwen doen fronsen, van een beschaafde, behulpzame man verwacht je geen moord. Echter volgens bekomen informatie moet ik u mededelen, dat een Nederlandse donkerkleurige man genaamd Remy Aziz Abdulhak, oud eigenaar van de muziek formatie La danz uit Amsterdam, The Strangers uit Suriname, en de witwas bedrijven Top ice Gravenstraat, Hobbe Snack Coesewijnestraat, Hotel Ira Fit Kwatta weg enz had regelmatig grote sommen geld geleend van Sil Ritveld.

Niet lang terug zocht deze Remy, die zich regelmatig ophoud bij een PPS vestiging naast de Marrtriette Mall, stond tot de jaren 1995 bekend als een drugsbaron en Wapenhandelaar.Tegenwoordig werkt hij met huurmoordenaars om zijn gelden te vorderen uit zijn glorie tijden. Wist u dat hij Sil sinds 2012 geld vermoedelijk 1.000.000 USD verschuldigd is?

Remy is in 2011 tijdens zijn gevangenis periode in zijn verlofperiode gevlucht naar Suriname. Hij besloot als Makelaar het Surinaams volk op te lichten, hij maakt vervalste machtigingen op, vervolgens verpand hij ontroerend goederen van zijn cliënten en vrienden bij geldschieters.

OK Real Estate is één van zijn fictieve bedrijfnamen. Remy Abdulhak probeert zijn luxe drugsleventje voort te zetten over de ruggen van anderen. Hierdoor kon hij ook nooit zijn betalingsverplichtingen nakomen.Trouwens bij niemand is het geheel gelukt zijn schulden af te lossen. Hij maakt steeds nieuwe gaten om oude gaten te dichten. Remy Abdulhak stond in Surinaamse en Nederlandse drugswereld bekend om zijn drugsdroppings en versnijdingtechnieken.

Vanaf 1993 faciliteerde Brunswijk hem met illegale vliegvelden. Maar in 1995 is Remy door manschappen van Brunswijk, gelijk na een dropping in Moengo, bij een Ripdeal in het gebouw Top Ice aan de Gravenstraat te Paramaribo beroofd. Brunswijk heeft toen ondanks zijn opgezette Ripdeal afgerekend met de meeste bezittingen van Remy Abdulhak en dus overgenomen. (Panden, luxe auto’s en 2 jachten).

Sindsdien gaat Remy als een oplichter door het leven, en mislukken al zijn mega drugstransporten.(Vliegtuigen crash Apoera, Blakka watra, moord tijdens dropping op de rivier). Via zijn Surinaamse buitenvrouw heeft hij vermoedelijk een vals Surinaams Paspoort verkregen. Tegenwoordig is ze werkzaam bij de inlichtingendienst en scharrelt ze nu met Linscheer.

Remy Abdulhak modus: is vrouwen inzetten om zijn vrienden die hij moet betalen te elimineren. Ter Overdenking: Bij een gedegen onderzoek moet de werkelijke schuldige in beeld komen. Frappant dat tot in Marokko bekend was dat Remy niet lang geleden huurmoordenaars zocht voor deze moord.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe moordenaar van Slivien Ritfeld