vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(2)

Moordenaar omgekomen in ziekenhuis

lees ook ...

JusPol minister belooft actie tegen toenemende criminaliteit...

Granman Lesley Valentijn van de Matuariërs leidde een delegatie die ontvangen werd door minister Kenneth Amoksi om hun bezorgdheid te uiten over toenemende criminele activiteiten in het Matawai-gebied...

R.S.(60), die kans had gezien zijn dochter te vermoorden uit ‘jaloersheid’, naar zeggen van de moeder en broers, is vandaag in het ziekenhuis gestorven. Na zijn snode daad nam hij een verdelgingsmiddel in. Hij leefde nog toen hij werd aangetroffen en gaf toe zijn dochter te hebben vermoord. Daarna werd hij vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Dit gebeurde vrijdag jongstleden.

De politie trof op een weiland, achter een huis het lichaam van het slachtoffer aan te Leiding 17. Een arts heeft de dood vastgesteld.

Het blijkt dat de man/vader zoveel druk uitoefende in het huis, dat de dochter van hem geen toestemming had om vrij te praten met haar eigen broers. Ander reden dan ‘jaloersheid’ is niet gegeven. Hij liep een vroege ochtend samen met zijn dochter naar het weiland. Niemand weet precies wat zich daar heeft afgespeeld, maar zij werd dood aangetroffen door de politie van Santo Dorp.

Het vermoeden bestaat bij de politie dat zij gewurgd is met een touw, dat men later vond.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoordenaar omgekomen in ziekenhuis