woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Moord en zelfmoord

lees ook ...

4 Brazilianen met moord op hun geweten gevlucht uit cellenhu...

Zes arrestanten zijn op zondag 24 september 2023 ontvlucht uit het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven. Het gaat om de zes arrestanten A.A.R, C.R, C.R, L.E., C.D.R, en R.M., vier Brazilianen...

R.S. een 55-jarige man heeft reden gevonden om zijn vriend B.K.(54) dood te schieten met een jachtgeweer. Hij koos daarna voor hetzelfde lot, en sloeg de hand aan zichzelf. Op de plek des onheils aangekomen, na de melding, trof de politie twee levenloze lichamen aan, en een arts stelde officieel de dood vast. Het motief van de daad weten alleen de gestorven mannen, die het nu niet kunnen vertellen.

Onderzoek heeft aangetoond, dat het hier om goede vrienden gaat, die dagelijks met elkaar omgingen. Op die dag waren zij weer samen bezig met het afronden van een vergaarbak, waaraan zij samen werkten.

Tijdens het samenwerken vond R.S het nodig naar binnen te lopen en terug te keren met een jachtgeweer, waarmee hij gericht op zijn vriend schoot. Het slachtoffer werd in het hoofd geraakt. Vervolgens liep R.S. zijn woning binnen, waar hij de hand aan zichzelf sloeg. De ontzielde lichamen zijn voor sectie in beslag genomen door de politie. Ook het wapen is ook in beslag genomen.

Bron Foto: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoord en zelfmoord