dinsdag 27 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
4
(4)

Money hond ‘Bordo’ wordt internationaal opgespoord

lees ook ...

VHP-fractieleider uiting bezorgdheid over daling wisselkoers...

Asiskumar Gajadien, fractieleider van de VHP, heeft zijn bezorgdheid geuit over de recente daling van de wisselkoers bij de cambio's. Hij benadrukte dat deze schommelingen de samenleving schaden en da...

Joel ‘Money hond ‘Bordo’ Martinus staat nu op de lijst van de Interpol. De internationale opsporings- en aanhoudingsinstantie, heeft een Red Notice op haar website uitgevaardigd voor deze verdachten. De 40-jarige Martinus en de 35-jarige Fransman Jongaman worden opgespoord in verband met moord, medeplegen/ medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/ medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

Een gemengde politie-eenheid in Suriname is belast met de opsporing, omdat zij aanwijzingen heeft, dat hij betrokken zou zijn geweest bij activiteiten die in nauw verband staan met de grensoverschrijdende criminaliteit. Dit speciaal team van de politie is belast met een onderzoek in een zaak, waarbij een vliegtuig werd begraven en onlangs opgegraven.

Op 17 november heeft deze politie-eenheid een inval gepleegd op verschillende adressen in Paramaribo en Moengo. Het woonadres van Bordo aan de Hanna’s Lustweg werd ook aangedaan, maar van hem ontbrak elk spoor.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoney hond ‘Bordo’ wordt internationaal opgespoord