vrijdag 23 april 2021
28.1C
Paramaribo
5C
Amsterdam
4
(1)

MoHanA informatie in de binnenstad

lees ook ...

Hooghart betreurt scheuring tijdens bigi yari

De Centrale voor Landsdienaren Organisaties bestaat al vijftig jaar. Dit feest werd op woensdag met gemengde gevoelens gevierd. Voorzitter Hooghart is erg tevreden met de verworvenheden, maar droevi...

MoHaNa is de voorlichtingscampagne van het ministerie van Volksgezondheid. MoHaNa werd op 11 september gelaunched en staat voor Mondkap op, Handen wassen en Afstand houden. Op 24 november was er in het kader van de MoHaNa champagne een voorlichtingsteam in de binnenstad om informatie te verstrekken aan de burgers.

Er werd voor de Times Mall gekozen on de jongeren te bereiken die veel in die omgeving rondhangen. Ruim 300 jeugdigen en volwassenen hebben zich laten informeren over de preventiemaatregelen. De mensen werden bewust gemaakt van de drie belangrijke preventiemaatregelen en werden ook verteld over de MoHanA challenge. Deze challenge houdt in dat een ieder een video mag uploaden waarbij op creatieve manier mag worden getoond hoe jij jezelf beschermt tegen het covid-19 virus. De meest creatieve video maakt kans op het winnen van de hoofdprijs van SRD 2.500. Het inzenden van video’s is kan nog tot 05 december 2020.

De informatie werd ook meegegeven op een flyer. Er kon ook een foto gemaakt worden bij de MoHanA foto-booth en Iedere aanwezige mocht kiezen uit een gratis mondkap, handsanitizer of MoHanA T-shirt, gesponsored door de PAHO.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoHanA informatie in de binnenstad