woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
4
(1)

MoHanA informatie in de binnenstad

lees ook ...

Toeloop van patiënten met Rotavirus bij RGD-poliklinieken

Er is door het ministerie van Volksgezondheid en de directie van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) direct na de uitbraak van het Rotavirus werk ervan gemaakt om extra faciliteiten ter bes...

MoHaNa is de voorlichtingscampagne  van het ministerie van Volksgezondheid. MoHaNa werd op 11 september gelaunched en staat voor Mondkap op, Handen wassen en Afstand houden. Op 24 november was er in het kader van de MoHaNa champagne een voorlichtingsteam in de binnenstad om  informatie te verstrekken aan de burgers. 

Er werd voor de Times Mall  gekozen on de jongeren te bereiken die veel in die omgeving rondhangen. Ruim 300 jeugdigen en volwassenen hebben zich laten informeren over de preventiemaatregelen. De mensen werden bewust gemaakt van de drie belangrijke preventiemaatregelen en werden ook verteld over de MoHanA challenge. Deze challenge houdt in dat een ieder een video mag uploaden waarbij op creatieve manier mag worden getoond hoe jij jezelf beschermt tegen het covid-19 virus. De meest creatieve video maakt kans op het winnen van de hoofdprijs van SRD 2.500. Het inzenden van video’s is kan nog tot 05 december 2020.

De informatie werd ook meegegeven op een flyer. Er kon ook een foto gemaakt worden bij de MoHanA foto-booth en Iedere aanwezige mocht kiezen uit een gratis mondkap, handsanitizer of  MoHanA T-shirt, gesponsored door de PAHO.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoHanA informatie in de binnenstad