zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
4
(1)

MoHanA informatie in de binnenstad

lees ook ...

De Centrale markt en de Vreedzaam markt zijn weer open

De Centrale Markt en Vreedzaam Markt, waar ongeveer tweeduizend markventers hun brood verdienen, waren langer dan twee weken gesloten omdat er maatregelen genomen moesten worden voor een veilige k...

MoHaNa is de voorlichtingscampagne  van het ministerie van Volksgezondheid. MoHaNa werd op 11 september gelaunched en staat voor Mondkap op, Handen wassen en Afstand houden. Op 24 november was er in het kader van de MoHaNa champagne een voorlichtingsteam in de binnenstad om  informatie te verstrekken aan de burgers. 

Er werd voor de Times Mall  gekozen on de jongeren te bereiken die veel in die omgeving rondhangen. Ruim 300 jeugdigen en volwassenen hebben zich laten informeren over de preventiemaatregelen. De mensen werden bewust gemaakt van de drie belangrijke preventiemaatregelen en werden ook verteld over de MoHanA challenge. Deze challenge houdt in dat een ieder een video mag uploaden waarbij op creatieve manier mag worden getoond hoe jij jezelf beschermt tegen het covid-19 virus. De meest creatieve video maakt kans op het winnen van de hoofdprijs van SRD 2.500. Het inzenden van video’s is kan nog tot 05 december 2020.

De informatie werd ook meegegeven op een flyer. Er kon ook een foto gemaakt worden bij de MoHanA foto-booth en Iedere aanwezige mocht kiezen uit een gratis mondkap, handsanitizer of  MoHanA T-shirt, gesponsored door de PAHO.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Suriname

Jaarlijkse herdenking Trefossa met hoogwaardigheidsbekleders

De 105e geboortedag van d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname MoHanA informatie in de binnenstad