maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

“Mogelijke stremming van vast en mobiel verkeer”

lees ook ...

Markoesatraining voor telers van Powakka

De afgelopen week vond er een 2-daagse training over markoesa teelt plaats in het dorp Powakka in het kader van het Minor Fruits project welke onderdeel is van het Agricultural Competitiveness Program...

Tijdens het eerste lock down-weekend moeten wij  mogelijke problemen verwachten van de internetverbinding. De Corporate Communication afdeling van het Telecommunicatiebedrijf Suriname heeft bekendgemaakt dat er “mogelijk stremming zal optreden in de dienstverlening voor vast en mobiel verkeer”.

Dit is de tweede keer in drie weken, dat wij dit ervaren. Op 27 en 28 maart dit jaar waren de internationale partners van dit bedrijf bezig  met noodzakelijke werkzaamheden aan hun infrastructuur. Hetzelfde zal op 17 en 18 april geschieden, alleen is deze keer niet doorgegeven hoe lang deze werkzaamheden zullen duren.

De full lock down  begint op vrijdag 15 april om 18.00u en eindigt maandagochtend om 05.00u. Corporate Communications heeft bekend gemaakt, dat alle branches van het bedrijf op zaterdag zijn gesloten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname"Mogelijke stremming van vast en mobiel verkeer"