maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

“Mogelijke stremming van vast en mobiel verkeer”

lees ook ...

President Santokhi: “Er is werkelijk licht in de tunnel”

“Ik denk dat het licht nu ook zichtbaarder wordt. We moeten het zichtbaarder blijven maken voor met name die doelgroep die het nodig heeft. Er komen meerdere momenten waar het duidelijk zal zijn dat h...

Tijdens het eerste lock down-weekend moeten wij  mogelijke problemen verwachten van de internetverbinding. De Corporate Communication afdeling van het Telecommunicatiebedrijf Suriname heeft bekendgemaakt dat er “mogelijk stremming zal optreden in de dienstverlening voor vast en mobiel verkeer”.

Dit is de tweede keer in drie weken, dat wij dit ervaren. Op 27 en 28 maart dit jaar waren de internationale partners van dit bedrijf bezig  met noodzakelijke werkzaamheden aan hun infrastructuur. Hetzelfde zal op 17 en 18 april geschieden, alleen is deze keer niet doorgegeven hoe lang deze werkzaamheden zullen duren.

De full lock down  begint op vrijdag 15 april om 18.00u en eindigt maandagochtend om 05.00u. Corporate Communications heeft bekend gemaakt, dat alle branches van het bedrijf op zaterdag zijn gesloten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname"Mogelijke stremming van vast en mobiel verkeer"