donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Mogelijk gefraudeerd op Surinaams ministerie van Onderwijs

lees ook ...

Increasing timber industry earnings without degrading the na...

The forest of Suriname is a unique resource. If used sustainably, this resource will not run out, unlike other natural resources like oil, gas, gold, and bauxite. Tuesday's Planning and Transformation...

Op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) is er mogelijk gefraudeerd. Er is aangifte gedaan bij de politie. Sinds het aantreden van minister Marie Levens op het ministerie is de Centrale Landsaccountantsdienst (CLAD) op haar verzoek bezig geweest met onderzoek naar onregelmatigheden. Tot nu toe ging het vooral om te zorgen dat de juiste procedures gevolgd worden.

Helaas zijn deze week tijdens reguliere werkzaamheden bij de afdeling Loonadministratie van het MinOWC vermoedelijke onregelmatigheden ontdekt. Het gaat in deze om het onrechtmatig toekennen van verschillende toelagen aan leerkrachten. Voorlopig zijn zeven gevallen ontdekt.

Er is daarom aangifte gedaan bij de politie, die de onregelmatigheden aan de procureur-generaal (pg) voorlegt. De leiding van het MinOWC en haar medewerkers verlenen alle medewerking bij dit onderzoek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMogelijk gefraudeerd op Surinaams ministerie van Onderwijs