zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

Moengo heeft nieuwe politiebureau en brandweerkazerne

lees ook ...

Surinaamse rijstsector op weg naar record inzaai

Parmanand Sewdien, Minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), zegt dat er intensief wordt gewerkt om de export van Suriname te vergroten, ondanks beperkte middelen. Sewdien gaf aan dat er op z...

De overheid wil de veiligheid van Moengo en omgeving aanpakken. In dat kader is op donderdag 27 juli jongstleden een nieuw gebouw in gebruik genomen, waarin het politiebureau en brandweer gehuisvest zullen worden. Aanwezig bij de opening waren vicepresident Ronnie Brunswijk, de ministers Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (JusPol) en Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) en Korpschef Ruben Kensen.

De president wees erop dat het veiligheidsbeleid van de regering landelijk is. Een start is in het district gemaakt met de oplevering van deze politie- en brandweerpost en dienstwoningen.  “Het gaat om duurzame gebouwen, waarop we zuinig moeten zijn”, aldus het staatshoofd.

“Met dit project is ook een stap gezet richting toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van goud, hout, de haven en het toerisme”. De president vindt het cruciaal, dat de speciale diensten goed gehuisvest worden.

Landelijk zal men werken aan staatsgebouwen. Alles zal in goede staat gebracht worden. Hierbij is duurzaamheid een belangrijk aspect en daarom roept de regeringsleider de bewoners op om hetgeen bereikt is in goede staat te houden.

Bron: Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoengo heeft nieuwe politiebureau en brandweerkazerne