donderdag 8 juni 2023
29 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
5
(1)

Moeilijkste maatregelen achter de rug volgens Achaibersing

lees ook ...

Arriving in Suriname is Indian President Droupadi Murmu

In order to commemorate 150 years of Hindu immigration, Indian President Droupadi Murmu has now arrived in Suriname for an official state visit. President Chandrikapersad Santokhi has greeted Murmu. ...

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning  zegt in zijn kerstboodschap, aan zijn departement, dat de moeilijkste maatregelen achter de rug zijn. “Het jaar 2021 loopt ten einde. Het is een jaar geweest waarin veel moeilijke maatregelen genomen moesten worden,  die wij ook hebben kunnen nemen, dankzij de steun van onze bevolking. De meeste moeilijke maatregelen zijn achter de rug.”

“Gelukkig zijn er ook veel maatregelen geweest voor opvang van de meest acute noden van de bevolking. Wij beseffen dat er veel meer nodig is, daar wordt ook aan gewerkt. Ik heb in mijn werk in het afgelopen jaar veel steun ontvangen, van medewerkers, van de regering, de media, maar vooral van de bevolking. De reacties op mijn ministerie waren soms kritisch en fel. Ik ga ervan uit dat dit gebeurde in het belang van land en volk voor ogen.

De minister heeft ook dank uitgebracht voor alle steun, die hij heeft ondervonden en hoopt in 2022 samen verder te werken aan de wederopbouw van ons land. De bewindsman vertrouwt erop, dat  het leven morgen beter zal zijn voor iedereen. Ik wens u gezegende kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2022 toe.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoeilijkste maatregelen achter de rug volgens Achaibersing