Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Moeilijk ademende hartpatient met mondkap op overlijdt bij MNC Nickerie

Geplaatst

op

Amriet Tewari N

Gisteren overleed Amriet Tewarie op de spoedeisende hulp van het Mungra Medisch Centrum Nickerie(MMC) . Hij had last van zijn hart en ademde moeilijk. Zijn zus vindt dat haar broer is overleden door nalatigheid van het medisch personeel, omdat men  hem een half uur buiten op een bank met een mondkap op heeft laten wachten.

Een dag daarvoor was Amriet ook al bij de SEH omdat hij pijn had.  Men zei hem dat hij een spierverrekking had.  Hij moest 2 stuks paracetamol slikken om te kunnen slapen terwijl men op de hoogte was van zijn hartklachten. De verdrietige familie begaf zich naar de SEH met een journalist die vroeg om de verantwoordelijke te spreken, maar die gaf niet thuis.

De doodsoorzaak die door de arts was opgegeven op het formulier dat bij het CBB moest worden afgegeven was: het stoppen van de ademhaling. De familie zegt  een zoon en broer kwijt te zijn door nalatigheid van de SEH van MNC Nickerie  –  culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Richard
zaterdag 7 november 2020 21:02

Waarom grijpt de inspectie niet in. Waar moet men met medische klachten? Als je de artsen niet kan vertrouwen. God moet je bidden om niet ziek te worden.

Suriname

De Link voor de Srefidensi Bonus is Bekend!!!

Geplaatst

op

Srd (1)

Hieronder volgt een bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie voor de Srefidensibonus voor de Surinamers die in geen van de genoemde categorien vallen. Deel het alstublieft en zegt het voort!

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft vandaag de registratielink voor de Srefidensi en Owru Yari enveloppe gelanceerd. Dit vond plaats op het hoofdkantoor van het Ministerie.

Deze online registratie is NIET van toepassing op de volgende categorieën:

Personen jonger dan 21 jaar
AOV’ers
Personen die reeds financiële bijstand genieten
Ambtenaren
Personen in dienst bij overheidsinstellingen
Personen in dienst van parastatalen
Personen werkzaam bij particuliere bedrijven
Bus vergunninghouders, chauffeurs en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme
Bus- en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en
Cultuur

Dit, omdat de financiële tegemoetkoming voor bovengenoemde categorieën samen met het maandelijks loon of de uitkering wordt gestort.

Alle andere personen zullen zich via onderstaande link kunnen registreren:

https://financien.sr/srefidensi/enveloppe/

Let wel, dat personen die meer dan SRD 12.500,- bruto per maand verdienen geen financiële tegemoetkomingen ontvangen.

 

Tot zover de bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie link voor de Srefidensi Bonus  –  culturu.com

Lees verder

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen