woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Moeder van zes wil beter onderdak en zoekt hulp: “Alles is duur geworden”

lees ook ...

Suriname-China banden versterkt: Santokhi keert hoopvol teru...

President Chandrikapersad Santokhi is veilig teruggekeerd in Suriname na een vruchtbaar staatsbezoek aan China. Op de Johan Adolf Pengelluchthaven werd het staatshoofd met militair eerbetoon ontvangen...

“Ik vraag alstublieft om hulp. God gaat u zegenen. In de avond kan ik niet slapen, overdag ook niet, alles is gebroken. Ik was bezig met een huis, maar alles is duur geworden, ik kan niet doorgaan, alles is duur geworden en ik heb niemand die naast me staat om me te helpen. Ik vraag u alstublieft in de naam van Jezus om mij te helpen. Ik ben moeder van zes.” Woorden van Natascha Bruinings uit Para die hulp zoekt voor de bouw van een betere woning.

Zij heeft aangeklopt bij de Stichting 1 voor 12 voor hulp. De vrouw is een alleenstaande moeder van zes kinderen en woont in het district Para. De stichting vraagt de gemeenschap in het bijzonder de ondernemers in Para en het districtscommissariaat Para om hulp om de woning te kunnen bouwen.

Bruinings leeft in een zeer erbarmelijke situatie en zit zonder werk. De voorzitter van 1 voor 12, Louis Vismale, heeft gelet op de situatie van Bruinings, haar in dienst genomen bij de bakkerij van de stichting als interieurverzorgster. “Ik kan niet alle zes verzorgen en heb daarom twee aan mijn broer moeten geven. Ik ben niet de enige moeder die geen werk heeft of een kind afstaat, maar mij situatie is helemaal niet goed”, zegt de emotionele moeder.

Van donateur mevrouw Astrid ontving zij een levensmiddelenpakket en een enveloppe. 1 voor 12 heeft uit eigen kas SRD 5.000 ter beschikking gesteld voor de bouw van de woning. De stichting wil in de eerste week van maart starten met de bouw.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoeder van zes wil beter onderdak en zoekt hulp: “Alles is duur geworden”