Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Moeder in Suriname rijd eigen baby dood

Geplaatst

op

Een moeder in het Surinaamse Meerzorg heeft maandagavond per ongeluk haar eigen 8 maanden oude baby doodgereden met de auto.

Het drama vond plaats aan de Pandit Murliweg in Meerzorg. De moeder zat maandagavond samen met haar baby in de auto en wilde het erf afrijden. De baby zat op de bijrijdersstoel en leunde tegen het portier aan. Een ander kind dat buiten liep opende het portier waar de baby tegenaan geleund zat. Hierop viel de baby uit de auto. De moeder die nog in de auto zat probeerde vanachter het stuur de baby weer van de grond op te tillen. Per ongeluk is haar voet toen op het gaspedaal terecht gekomen en reed de moeder hierdoor over het kindje heen. Het kind is toen naar de polikliniek van de regionale gezondheidsdienst gebracht. Daar aangekomen bleek de baby al te zijn overleden. Moeder was in het bezit van een geldig rijbewijs en bleek niet onder invloed van alcohol te zijn geweest.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Politie Suriname schiet inbreker neer

Geplaatst

op

By

De politie heeft afgelopen woensdag gericht geschoten op een inbreker die probeerde weg te vluchten voor de politie.

Nadat de politie een inbreker op heterdaad had betrapt op de Ramlalstraat in het ressort Leiding probeerde deinbreker via een raam weg te komen. Tijdens de vlucht werd de inbreker door de politie verzocht te stoppen. Omdat de inbreker niet reageerde was de politie genoodzaakt gericht te schieten. Hierdoor werd de inbreker in zijn rechterbovenbeen geraakt.

De inbreker is aangehouden en voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Nadat zijn wonden waren behandeld werd deinbreker in verzekering gesteld.

Lees verder

Suriname

Nederlandse toerist beroofd in Suriname

Geplaatst

op

By

Paramaribo – Een Nederlandse toerist is dinsdagavond in Paramaribo beroofd van haar tas. Zij liep over de Domineestraat komende vanuit de richting van de Waterkant. Ter hoogte van een hotel kwamen twee ongewapende mannen bij haar. Een van hen rukte de tas van de vrouw weg waarna hij samen met zijn kompaan rende in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Het slachtoffer liep geen letsel op. Zij had SRD 1.000, een credit card en een Nederlands paspoort in haar tas. De politie werd gealarmeerd dat de vrouw was beroofd, waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. De politie is nog opzoek naar de daders.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |