Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Moeder in Suriname rijd eigen baby dood

Geplaatst

op

door

Een moeder in het Surinaamse Meerzorg heeft maandagavond per ongeluk haar eigen 8 maanden oude baby doodgereden met de auto.

Het drama vond plaats aan de Pandit Murliweg in Meerzorg. De moeder zat maandagavond samen met haar baby in de auto en wilde het erf afrijden. De baby zat op de bijrijdersstoel en leunde tegen het portier aan. Een ander kind dat buiten liep opende het portier waar de baby tegenaan geleund zat. Hierop viel de baby uit de auto. De moeder die nog in de auto zat probeerde vanachter het stuur de baby weer van de grond op te tillen. Per ongeluk is haar voet toen op het gaspedaal terecht gekomen en reed de moeder hierdoor over het kindje heen. Het kind is toen naar de polikliniek van de regionale gezondheidsdienst gebracht. Daar aangekomen bleek de baby al te zijn overleden. Moeder was in het bezit van een geldig rijbewijs en bleek niet onder invloed van alcohol te zijn geweest.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: AIPS dag 2

Geplaatst

op

door

De Surinaamse sportjournalisten die zich in Columbia bevinden voor de AIPS Games hebben vandaag hun eerste medailles in de wacht gesleept.

Ivan Summerville behaalde op het onderdeel 200  m sprint de zilveren plak met een tijd van 13.55 gevolgd door Earnie Eenig met een tijd van 13.83. De winst ging naar de Columbiaan Dairo Perez met een tijd van 12.76. Dairo heeft de race 4 jaar achter elkaar gewonnen. Summerville nam voor het eerst deel aan een atletiekonderdeel terwijl Eenig bij d vorige editie ook op de derde plaats eindigde. Marciano Zalman nam deel op het onderdeel 1500 m. Daarbij eindigde hij op de derde plaats. Hij liep de afstand met een tijd van 7.55.50. De Surinaamse atleten komen morgen weer kn actie. Ivan Summerville en Earnie Eenig op de 200 m sprint en Marciano Zalman op de 8p0 m en balwerpen. 

Voorwat het onderdeel zaalvoetbal betreft maakte Suriname een valse start. Na eenruststand van 1-3 ging Suriname met 13-1 ten onder. De enige treffer vanSuriname kwam op naam van Ivan Summerville. Vandaag komt Suriname uit tegenMexico die gisteren van Argentinie verloor. Vrijdag speelt Suriname tegenArgentinie

Lees verder

Suriname

Video Report: AIPS dag 1

Geplaatst

op

door

Op dinsdag is er in Floridablanca, Columbia een aanvang gemaakt met de AIPS Games waaraan sport journalisten van verschillende landen aan deelnemen.

Suriname kwam op dag 1 in actie met het onderdeel pool. Het lukte aan de vertegenwoordigers van Suriname , Marciano Zaalman en Rasjied Sultan zich na elk 3 partijen zich te plaatsen voor de laatste 6. Vandaag komen beide weer in actie.

Lees verder

Meest gelezen