zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
5
(2)

Moeder bevalt van baby in Kirpalani, terwijl zij laatste babyspullen kocht

lees ook ...

Flexibele werktijden voor winkels, bakkerijen en horeca tijd...

In anticipatie op de naderende feestdagen heeft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken een Algemene Overwerkvergunning uitgegeven voor specifieke bedrijven, waaronder winkels, bakker...

Mevrouw Sista Ajeremi was met assistentie van haar zus bezig met de laatste  inkopen voor haar baby in Kirpalani Superstore op 2/2/22. Haar baby was uitgerekend voor 18 februari. Tijdens het afrekenen bij de kassa kreeg zij pijn. Het alerte personeel merkte dat op en heeft gelijk gehandeld. Het bleek dat de mevrouw zou bevallen. De medewerkers en klanten werden verrast met een onverwachte geboorte van een gezonde baby.

Mevrouw Ajeremi kreeg vruchtwaterlozing Het personeel, alsook de omstanders hebben kordaat opgetreden. Heel snel werd de plek  afgeschermd, en alles wat nodig was ter beschikking gesteld zoals baddoeken en lakens. In korte tijd kon men de baby welkom heten op de wereld.

De ambulance was er binnen tien minuten na te zijn gebeld, voor verdere assistentie. Moeder en baby werden naar  het ziekenhuis vervoerd ter observatie. Zij maken het fantastisch goed en zijn gezond en wel. Zij kregen van Kirpalani een waardebon waarmee zij verder kunnen gaan met de inkopen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMoeder bevalt van baby in Kirpalani, terwijl zij laatste babyspullen kocht