dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

MMC Nickerie creëert meer opvang voor covidpositieven

lees ook ...

Minister Sociale Zaken: “Verhogingen in Suriname zijn zwaar”...

De verhogingen in Suriname zijn zwaar, zegt minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). Hij vult daarbij aan dat er soms bittere pillen ingenomen moeten worden om de econ...

Het Mungra Medisch Centrum in Nickerie(MMC) heeft maar twee Medium Care Unit-plekken. Tijdens een persconferentie van het Covid-team Nickerie gaf directeur Shaista Abdul aan dat er wordt gewerkt naar opschaling daarvan met nog eens vijf plekken. Behalve deze opschaling wordt er ook een nieuwe isolatiefaciliteit in gereedheid gebracht. Met het creëren van meerdere MCU-plekken in het ziekenhuis werkt de leiding aan adequate opvang van Covid-patiënten die intensieve medische zorg nodig hebben.

Het VHP-partijcentrum in Nickerie wordt gemaakt tot isolatiefaciliteit voor opvang van Covid-positieve personen. Ongeveer 90 covidpositieven zullten na afronding van de werkzaamheden kunnen worden opgenomen. Abdul zei verder dat er is uitgekeken naar een nieuwe locatie omdat het MMC en het Staatslogeergebouw niet langer in staat zijn alle Covid-positieve patiënten op te vangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMMC Nickerie creëert meer opvang voor covidpositieven