woensdag 26 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
3
(2)

Mister & Miss Tropical Beauties Suriname 2022 bezoeken vicepresident Brunswijk

lees ook ...

Regeringsfunctionarissen controleren fiscale status bij Bela...

Op donderdag 20 juni hebben diverse regeringsfunctionarissen, waaronder vice-president Ronnie Brunswijk, hun fiscale status laten controleren bij de Belastingdienst Suriname. Tijdens dit bezoek kregen...

Damiëndo Plein en I-Raisa Belfor, respectievelijk Mister en Miss Tropical Beauties Suriname (TBS) 2022, hebben een hoffelijk bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk op woensdag 30 augustus 2023. Jermain Tjin-A-Koeng, de organisator van TBS, zegt dat het doel van het bezoek in de eerste plaats was om de vp te bedanken voor zijn voortdurende steun aan de organisatie gedurende meer dan vier jaar.

Daarnaast wilden ze een verzoek indienen voor sponsoring ten behoeve van Plein en Belfor, die Suriname zullen vertegenwoordigen in Turkije (Top Model of the Universe) en China (Miss Tourism World) respectievelijk.

De totale kosten voor deze reizen bedragen US$ 10.000. De organisatie heeft al de helft van dit bedrag weten te genereren via donaties. Vp Brunswijk heeft toegezegd te zullen onderzoeken op welke manier hij de organisatie in deze zaak kan ondersteunen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMister & Miss Tropical Beauties Suriname 2022 bezoeken vicepresident Brunswijk