Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vincent Clark wint Mister handsome Suriname

Geplaatst

op

door
Handsome Suriname
De eerste editie van de Mister Handsome Suriname verkiezing is gewonnen door de 27 jarige Vincent Clark.

Afgelopen vrijdag werd de mister-verkiezing gehouden in Hotel North Resort in Paramaribo. In totaal deden er acht finalisten mee aan de contest. Op de tweede plaats is Danique Polak geëindigd en de derde plaats was voor Acheber Jamin.
Er waren meerdere subtitels te winnen tijdens deze verkiezing. Clark won ‘mister physique’ en ‘mister social’, Jamin won de titels ‘mister talent’ en ‘mister internet popularity’. Akash Rasal ging er vandoor met de subtitel ‘mister photogenic’.

Deze eerste editie van de mannelijke schoonheidswedstrijd werd georganiseerd door Mister Handsome Suriname Organisation (MHSO). De winnaar zal Suriname vertegenwoordigen tijdens de Mister Global verkiezingen in mei 2017 in Thailand.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Huldiging Wijnaldum in Suriname op eigen verzoek afgelast

Geplaatst

op

door

De huldiging van de voetballer Georginio Wijnaldum, gaat op verzoek van de sporter niet door. Dit wordt door het Nationaal Informatie Instituut (NII) gemeld.

Wijnaldum zou dit weekend in het district Coronie onderscheiden worden door president Desire Bouterse. De regering zegt in het bericht van NII alle begrip te tonen voor het standpunt van de voetballer. Hij wordt succes toegewenst in zijn verdere carrière. 

Lees verder

Suriname

Assembleedelegatie aanwezig bij ParlAmericas vergadering in Mexico

Geplaatst

op

door

Een afvaardiging van het Surinaams parlement (De Nationale Assemblée) vertegenwoordigt het land van 18 tot en met 20 juni 2019 in Mexicostad, Mexico, voor het bijwonen van de 11th Gathering of the Parliamentary Network for Gender Equality. Deze conferentie heeft als thema: “Achieving balance in the world of work.” De delegatie onderleiding van assembleevoorzitter Jennifer Simons bestaat verder uit Marinus Bee (Abop) en Jenny Warsodikromo (NDP).

Tijdens deze conferentie zullen volksvertegenwoordigers uit Noord- en Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied van gedachten wisselen over onder andere de vele voordelen van economische versterking van vrouwen. Verder zal gesproken worden over het voorkomen en aanpakken van seksuele intimidatie op de werkplek, het herkennen van vrouwenarbeid en de mogelijke kansen voor vrouwen in de toekomst.

Lees verder

Meest gelezen

X