Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vincent Clark wint Mister handsome Suriname

Geplaatst

op

Handsome Suriname
De eerste editie van de Mister Handsome Suriname verkiezing is gewonnen door de 27 jarige Vincent Clark.

Afgelopen vrijdag werd de mister-verkiezing gehouden in Hotel North Resort in Paramaribo. In totaal deden er acht finalisten mee aan de contest. Op de tweede plaats is Danique Polak geëindigd en de derde plaats was voor Acheber Jamin.
Er waren meerdere subtitels te winnen tijdens deze verkiezing. Clark won ‘mister physique’ en ‘mister social’, Jamin won de titels ‘mister talent’ en ‘mister internet popularity’. Akash Rasal ging er vandoor met de subtitel ‘mister photogenic’.

Deze eerste editie van de mannelijke schoonheidswedstrijd werd georganiseerd door Mister Handsome Suriname Organisation (MHSO). De winnaar zal Suriname vertegenwoordigen tijdens de Mister Global verkiezingen in mei 2017 in Thailand.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Jongen in internaat Atjoni ernstig mishandeld

Geplaatst

op

By

Woensdagochtend is een jongen die in het internaat Atjoni woonde ernstig mishandeld door een kamergenoot.

Het slachtoffer zou door zijn kamergenoot zijn aangevallen met een knuppel. Het slachtoffer had een opgezwollen gezicht en zijn linkeroog kon nauwelijks open. Hij kon moeilijk praten omdat dat voor nog meer pijn zorgde, vertelt een bezorgde oom van het slachtoffer. De jongen is na behandeling voor verder onderzoek verwezen naar een oogarts. 

De twee zouden eerder die dageen woordenwisseling hebben gehad om een mobiele telefoon. Het slachtoffer isin zijn slaap aangevallen en liep zware hoofdletsels op. De internaatbeheerdertrof het slachtoffer ‘s ochtends aan in zijn bed, besmeurd met bloed, enschakelde direct de politie in. De kamergenoot is in verzekering gesteld, zegtde politie.

Lees verder

Suriname

Megadrugs vangst verbrand in kraka

Geplaatst

op

By

Meer dan 2300 kilogram in beslag genomen drugs werd donderdag onder toezicht van vertegenwoordigers van het Korps Politie Suriname en het Openbaar Ministerie in de as gelegd.

De verbranding van het verboden spul heeft plaatsgevonden te Kraka. “Niet alleen de Cocaïne van de grote recente vangst op 08 januari jongstleden, maar ook andere drugssoorten die eerder in beslag genomen zijn zijn vandaag verbrand”, verteld de inspecteur van politie, August van Gobbel.

De inspecteur reageerde hiermee op de verbranding van 17 januari 2019.
Hij voert aan dat de drugs de in het verleden op verschillende locaties is verbrand.

Om de last voor de omgeving zo miniem mogelijk te houden is gekozen voor Kraka.

Lees verder

Meest gelezen