donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Miss en Mr Tropical Beauty Suriname gekroond

lees ook ...

Vakbonden praten met de President over de nieuwe BTW wet

President Santokhi heeft op dinsdag 26 september om de tafel gezeten met de Confederatie voor Organisaties van Landsdienaren (COL), de Progressieve Vakcentrale C-47 en  vertegenwoordigers van andere v...

De Tropical Beauties Suriname 2023 peagant werd vrijdag  gehouden in Ballroom Prince aan de Commewijnestraat 40. Vijftien contestanten namen het tegen elkaar op, na maandenlang oefenen. Organisator Jermain Tjin A Koeng heeft de voorbereiding als heel uitdagend ervaren. Samen met zijn team en sponsoren heeft hij het project goed afgerond en de Miss en Mr TBS gekroond. Irvaan Gajadhar en Pooja Chotkan zijn de winnaars.

Voor de Miss TBS was het de tiende keer, maar de Mr TBS werd de vijfde keer gekroond.  “Zij hebben maandenlang naar dit moment gewerkt en zijn er nu klaar voor om te laten zien wie als beste uit de bus zal komen”, aldus Jermain Tjin A Koeng die dankbaar is dat trainers en anderen ook dit project waarderen.

Op woensdag jongstleden hebben de kandidaten kennis gemaakt met de jury en begon het contest. In vijf minuten moesten zij de jury vertellen over zichzelf. Donderdag was de generale, waardoor op vrijdagavond om zeven uur de show kon beginnen.

Charity Olijfveld en tevens People’s Choice is de first runner up bij de vrouwen. Ceejay Wiebers is Mr Congeniality bij de mannen en first runner up. Deze winnaars zullen Suriname internationaal vertegenwoordigen.

Bron Foto: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMiss en Mr Tropical Beauty Suriname gekroond