Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Miskin en groep vandaag geroyeerd

Geplaatst

op

Nieuws.thumb.800.480

Michael Miskin en zijn groep zijn vandaag geroyeerd. Dit heeft de ledenraad van de Centrale van Landsdienaren Organisatie (CLO) besloten. Dit, vanwege het feit dat Miskin de voorzittershamer eist. Volgens Ronald Hooghart voorzitter van CLO is Miskin geen secretaris- generaal van de organisatie.

Tijdens een spoedvergadering van de ledenraad vandaag is aangegeven dat bestuursleden die de CLO en de zaak van landsdienaren schaden, geroyeerd zullen worden. Hiernaast zijn ook de bestuursleden die zich gebundeld hebben in het CLO- Collectief geroyeerd. Om het bestuur toch nog aan te vullen zijn er twee leden toegevoegd aan het bestuur.

De CLO-voorzitter heeft tijdens de vergadering de leden ook meegedeeld dat de 50% loonsverhoging voor de ambtenaren van de baan is. Dit is besloten na enkele gesprekken met de regering.

Culturu.com

6 Reacties
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dabian
zaterdag 17 oktober 2020 21:16

Ik quote deze krant. “Michael Miskin en zijn groep zijn vandaag geroyeerd. Dit heeft de ledenraad van de Centrale van Landsdienaren Organisatie (CLO) besloten. Dit, vanwege het feit dat Miskin de voorzittershamer eist.” Ronald Hooghart gedraagt zich als zijn grote voorbeeld Desiree Bouterse. Als je Bouterse niet naar de mond praat, of handelingen pleegt die in zijn corrupte straatje passen, maar nadelig zijn voor   de staat Suriname dan werd je ook op non-actief gezet of het leven zuur gemaakt. Het is normaal dat je als je er meerdere periodes als gekozen voorzitter (van welke organisatie dan ook) op hebt zitten, je… Lees verder »

Dabian
zaterdag 17 oktober 2020 21:20

Ik quote deze krant. “Michael Miskin en zijn groep zijn vandaag geroyeerd. Dit heeft de ledenraad van de Centrale van Landsdienaren Organisatie (CLO) besloten. Dit, vanwege het feit dat Miskin de voorzittershamer eist.” Ronald Hooghart gedraagt zich als zijn grote voorbeeld Desiree Bouterse. Als je Bouterse niet naar de mond praat, of handelingen pleegt die in zijn corrupte straatje passen, en ook nadelig zijn voor de staat Suriname dan werd je ook op non-actief gezet of het leven zuur gemaakt. Het is normaal dat je als je er meerdere periodes als gekozen voorzitter (van welke organisatie dan ook) op hebt… Lees verder »

Fabian
zaterdag 17 oktober 2020 21:26

Bouterse wilde tot zijn dood president blijven zodat zijn stinkend moordenaars lijf niet in de gevangenis in Nederland of Suriname zal belanden. Ronald Hooghart wil ook tot zijn dood op de privileges die het voorzitterschap van de CLO opleveren blijven parasiteren. Zijn zogenaamde vakbondswerk is abominabel slecht. De CLO leden zijn in de periode 2010 -2020 niets opgeschoten met deze liegende, luie manipulator. Michael Miskin en mede bestuurders hadden dit ook door. Maar toen ze Hooghart hierop over aanspraken ging Hooghart als een dronken nepotist in de pers tegen zijn collega CLO bestuurders tekeer. Hooghart gebruikte termen als “ze liegen”,… Lees verder »

Fabian
zaterdag 17 oktober 2020 21:28

Hooghart zat tussen 2010 & 2020 in de assemblee namens de NDP fractie. Zogenaamd om er de CLO belangen te behartigen. In werkelijkheid werkte hij de CLO zoveel mogelijk tegen en suste hij elke vraag van de leden naar loonsverhoging. In 2010 bij de start van Bouterse 1 verklaarde Bouterse zogenaamd in het kader van kostenbesparingen en anti vriendjes politiek dat NDP assemblee leden geen dubbele functies mochten hebben. 

Fabian
zaterdag 17 oktober 2020 21:29

Hooghart zei dat hij wel assemblee lid en CLO voorzitter blijft. Bouterse maakte daar geen bezwaar tegen. Ben benieuwd wat Hooghart (op dat moment als CLO vertegenwoordiger de natuurlijke vijand van de NDP regering) aan Bouterse had beloofd om als enige met twee onverenigbare functies toch zijn zin te krijgen. Hooghart zat in de assemblee alleen om het maandelijkse salaris van 23000 srd op te strijken. Hooghart stemde ook altijd ja op NDP wetsvoorstellen die de NDP voodeel opleverden. Het is ook vaker gezegd dat Hooghart diverse bedragen uit de CLO bankrekening heeft gebruikt voor onbekende doeleinden. Ingeval er nu… Lees verder »

Maria
zondag 18 oktober 2020 22:26

Vaak gebruikt Ronald Hooghart in interviews het volgende. “ik ben altijd zo goed voor iedereen in het bestuur van de CLO geweest” Het is alsof Hooghart wil zeggen dat collega bestuursleden hem een brick moeten geven en zijn grepen in de CLO kas maar in de doofpot moeten stoppen. Nee nee Ronald mie booi. Met je dievenklauwen in de geldpot van de CLO graaien en dan proberen de mede bestuurders medeplichtig te maken? Hoe laag kun je vallen? Hoe laag ? Men zegt dat Hooghart een grote fan is van bojo, blaka miendri en alcohol. O jeeeeee. Nu begrijp ik… Lees verder »

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Suriname

22- jarige Jongeman verdronken in kreek

Geplaatst

op

Kaarsje

De politie van Brownsweg kreeg gisteren omstreeks 18.40 uur de melding dat gouddelvers het ontzielde lichaam van een manspersoon hadden aangetroffen in een kreek in het dorp Waki Basoe. De politie begaf zich voor onderzoek naar de locatie waar het bleek te gaan om het lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie. De arts die was ingeschakeld, stelde de dood door verdrinking vast.

Volgens verklaring van de andere gouddelvers ging Marvin tussen 15.00 uur en 16.00 uur naar de kreek om zijn vaat af te wassen. Toen hij volgens zeggen van de overige gouddelvers te lang wegbleef, gingen zij op zoek naar Marvin. De collega’s zagen zijn keukengerei en een muts in het water drijven, maar Marvin was nergens te bespeuren. Zij stelden direct een zoekactie in en vonden kort daarna zijn levenloos lichaam in het water.

Het vermoeden bestaat dat Marvin tijdens de afwas is uitgegleden en in het water terecht kwam met het noodlottige gevolg. Het ontzielde lichaam van Marvin werd na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.- culturu.com

Lees verder

Meest gelezen