donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
3
(1)

Mishandeld en beroofd op Owru Yari

lees ook ...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse vo...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse voorouders en hun nazaten. De bijeenkomst is op zaterdag 30 maart 2024 Barkstraat 1 te Zaandam aanvang 14.00 uur Aanleiding collectieve rou...

Twee broers zijn op oudjaarsdag mishandeld, beroofd en gekneveld achtergelaten aan de Nieuwzorgweg te Pontbuiten. Drie gewapende en gemaskerde verdachten wisten de beroving te plegen. Meegenomen zijn SRD 40.000, US$ 5.000, vingerringen, mobiele telefoons en een contactsleutel van een Isuzu D-Max.

N.H. ging rond 6.00 uur naar buiten, werd overvallen door de verdachten, en onder schot  moest hij gedwongen het huis weer binnengaan. M.H. de tweede broer, die binnen was werd eveneens onder schot gehouden. De broers hebben zich verzet, waardoor ze zijn mishandeld door de gewapende criminelen.

De daders wisten hoe zij de camerabox van het beveiligingssysteem eruit moesten halen. Ze namen het mee. Hun poging om weg te rijden in de Isuzu D-Max mislukte, omdat andere auto’s achter de pick-up geparkeerd waren.

De slachtoffers hebben tekens van mishandeling over hun hele lichaam. Zij hebben aangifte gedaan bij  de politie die hen heeft verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMishandeld en beroofd op Owru Yari