maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
2.5
(2)

Misbruikt tienertje zegt dat zij niet verkracht is geworden

lees ook ...

Burgers kunnen zich nog online registreren voor babyvoeding

Personen kunnen zich alsnog online registreren voor babyvoeding, meldt het ministerie van Volksgezondheid. Dit is een tegemoetkoming voor ouders van baby’s die jonger zijn dan 1 jaar. Uit verschillend...

“Raff Chanco heeft mij niet verkracht. Ik ben nog steeds verliefd op hem”, zegt het meisje dat door Raff Chanco is misbruikt. Het meisje zou aan een Social mediakanaal het volgende hebben doorgegeven:

“Ik ben het meisje waarmee Raff Chanco sex heeft gehad. Ik heb hem via Facebook leren kennen. Om eerlijk te zijn ben ik al enige tijd verliefd op hem. Hij ziet er zo goed uit. Ik vind het erg dat dit hem is overkomen. Wij hadden een relatie en in een relatie hoort seks thuis. Ik had geen moeite mee dat hij zijn vrouw had. Nadat hij uit het gevang is wil ik nog steeds verder met hem gaan.”

Het social mediakanaal zegt  niet verantwoordelijk te zijn voor de inhoud van het bericht. “Wij hebben het ingezonden gekregen. In belang van het onderzoek kunnen wij het heel verhaal niet publiceren”, zeggen zij. Zij vermelden ook dat de persoon in kwestie hen toestemming heeft gegeven om haar foto te publiceren.

Wat zij niet snappen is dat een veertienjarige niet bevoegd is om hen toestemming te verlenen tot het plaatsen van haar foto, omdat zij vanwege haar nog niet volwassen verstand, niet begrijpt dat zij misbruikt is geworden.

Als dit werkelijk gebeurd is, dan Raff Chanco las’ en helemaal! Vanwege haar zeer jeugdige leeftijd, plaatsen wij haar gezicht niet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMisbruikt tienertje zegt dat zij niet verkracht is geworden