zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Misbruik naam First Lady door oplichters

lees ook ...

Solidariteit met Palestina: Surinaamse gemeenschap komt in a...

De Stichting der Islamitische gemeenten In Suriname (SIS), het Platform Solidariteit Palestina en het Rode Kruis zijn gezamenlijk begonnen met een inzamelingsactie om steun te bieden aan de mensen in ...

 

Boosaardigen zijn momenteel druk bezig met een levensmiddelenpakketten project die zogenaamd komt van de First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry. Zij ontkent enige  bemoeienis te hebben gehad met dit project. Het instituut van de First Lady verstrekt pakketten altijd persoonlijk kosteloos, omdat die afkomstig zijn van donaties. Derden zijn nooit erbij nodig geweest.

“Het verstrekken of doneren van levensmiddelenpakketten geschiedt uitsluitend vanuit mijn instituut en wordt niet gedaan door derden. Trap er dus niet in, hoe aantrekkelijk de pakketten ook aangeboden worden. Dit project komt niet van mij”, aldus de First Lady.

Ook de boosdoeners roept zij op om hun ontoelaatbare handelingen te stoppen. Indien men hieraan geen gehoor geeft zal zij stappen moeten ondernemen, om dit tot het verleden te laten behoren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMisbruik naam First Lady door oplichters