woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerraad vergadert voor de derde keer virtueel

lees ook ...

Motorrijder verongelukt aan de Saramaccaweg

Na melding van een aanrijding tussen een motrorijder en een DAf-truck aan de Saramaccaweg, deden de wetsdienaren van het bureau Groningen de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie werd  ...

De ministerraad in Suriname heeft vandaag voor de derde keer tijdens de coronapandemie virtueel vergaderd. Het besluit is door vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk genomen. Het Covid-19-virus verspreidt zich razendsnel in Suriname.

De verergerde gezondheidssituatie heeft gemaakt dat de regering code paars heeft afgekondigd. De vp vindt dat het werk niet kan worden gestagneerd. Daarom is besloten te kiezen voor de online optie, meldt het Directoraat Volkscommunicatie. Dit is de derde keer dat de ministerraad online wordt gehouden. De eerste Zoom-vergadering vond plaats op 14 oktober 2020 en de tweede op 28 januari 2021.

In Suriname zijn er gisteren elf Covid-doden geregistreerd. Het hoogste aantal vanaf het eerste Covid-geval in maart vorig jaar in Suriname is ontdekt. Het aantal doden is gestegen naar 313.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterraad vergadert voor de derde keer virtueel