zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Ministerie van Volksgezondheid pakt rookprobleem Suriname aan

lees ook ...

Suriname zet belangrijke stap naar modern wegbeheer met over...

De Wegenautoriteit van Suriname heeft recent een belangrijke stap gezet richting verbeterd wegbeheer met de ceremoniële overdracht van essentiële ICT-apparatuur voor het Road Asset Management System (...

Het ministerie van Volksgezondheid van Suriname erkent de zorgen van de burgers over de recente toename van rookontwikkeling in verschillende delen van het land en benadrukt dat deze kwestie met grote ernst wordt behandeld. Momenteel wordt door experts van het ministerie en andere betrokken overheidsinstanties onderzoek gedaan naar de oorzaken van de rook.

Er wordt nauw samengewerkt met lokale autoriteiten om de bron van de rook te identificeren en passende maatregelen te nemen om de impact op de gezondheid van de bevolking te minimaliseren. In afwachting van verdere ontwikkelingen adviseert het ministerie burgers om voorzorgsmaatregelen te nemen, waaronder binnen blijven zolang de rookontwikkeling aanhoudt, het gebruik van luchtreinigers indien beschikbaar, en het vermijden van buitenactiviteiten, vooral voor mensen met ademhalingsproblemen.

Het publiek wordt opgeroepen om kalm te blijven en samen te werken terwijl er hard wordt gewerkt aan een oplossing voor dit probleem. Het ministerie van Volksgezondheid belooft het publiek op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen en genomen maatregelen, en benadrukt dat de gezondheid van de burgers een prioriteit is.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie van Volksgezondheid pakt rookprobleem Suriname aan