donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie van OW herwaardeert functies

lees ook ...

Linscheer is awaiting the President’s orders

Melvin Linscheer, the president's security adviser, has no intention of making a significant response to remarks made by Ronnie Brunswijk, head of the ABOP and vice president, during a Perjajah Luhur ...

Op het ministerie van Openbare Werken (OW) is een werkgroep Personele Hervormingen bezig met het herwaarderen van functies op verschillende afdelingen. Door ontevredenheid binnen de afdelingen, wordt er nu getracht om de gelijkstellingen terug te brengen. De bedoeling is dat elk geval individueel wordt bekeken. Met de instelling van de werkgroep wordt het beter functioneren van het ministerie beoogd.

Door de werkgroep moeten er nieuwe functies omschreven worden voor de nieuwe afdelingen. De werkgroep zal ook werken aan het verschil in het salaris tussen de afdelingshoofden. De verschillen zullen gelijkgesteld moeten worden. Functies waarvoor men niet graag solliciteert, zoals vuilnisman, wachters en sluiswachter moeten naar zeggen van minister Riad Nurmohamed aantrekkelijker gemaakt worden, zodat afdelingen effectiever kunnen functioneren.

De minister zegt ook de toelagen af te willen schaffen, zodat het personeel beter gewaardeerd kan worden. Een veldwerker zou iets meer kunnen gaan verdienen of krijgt een speciale verzekering, vanwege het hogere risico van de werkzaamheden. Alles zal individueel bekeken en naar behoren aangepast worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie van OW herwaardeert functies