woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie van EZ investeert in personeelsontwikkeling met kosteloze masterclass

lees ook ...

Nieuwe looppad Domburg in gebruikgenomen

In samenwerking met lokale ondernemers heeft het ministerie van Openbare Werken (OW), een looppad aangelegd in Domburg. Het is nu veiliger van voetgangers om langs de Sir Winston Churchillweg te lopen...

Een deel van het personeel van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft de kans gekregen om een kosteloze masterclass bij te wonen. Deze leerzame sessie werd geleid door professor Jan van Zwieten, de directeur van Netherlands Business Academy. Minister Rishma Kuldipsingh benadrukte dat deze training past binnen het kader van capaciteitsversterking van het personeel. De tweedaagse training ging van start op maandag 19 september.

Professor Jan van Zwieten heeft een uitgebreide achtergrond als ondernemer, directeur, eigenaar van Netherlands Business Academy, en is tevens een ervaren coach en trainer. Hij heeft zijn waardevolle kennis aangeboden door een kosteloze masterclass te verzorgen voor het personeel van het ministerie.

Tijdens de sessie kreeg het personeel de kans om in groepen te discussiëren over leiderschap. De professor illustreerde leiderschap aan de hand van praktijkvoorbeelden, waarbij hij de nadruk legde op het belang van energie als drijvende kracht achter leiderschap.

Minister Kuldipsingh benadrukte het belang van blijvende investeringen in personeelsontwikkeling, vooral als het gaat om het versterken van de capaciteit. Dit stimuleert het personeel om gemotiveerd samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Hoewel niet alle medewerkers van het ministerie konden deelnemen aan deze masterclass, krijgt de rest op een later moment de gelegenheid om deel te nemen. De minister is de professor dankbaar dat hij bereid was zijn kennis te delen met het personeel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie van EZ investeert in personeelsontwikkeling met kosteloze masterclass